A legjobb sajtófotók: Orbán Göncz temetésén, migránsok a Keletinél

2016. január 25. 17:59

Kihirdették hétfőn a 34. Magyar Sajtófotó Pályázat eredményeit. A Magyar Újságíró Szövetség Nagydíját a hvg-s Fazekas István nyerte el Tranzitország című képsorozatával, amely a Keletinél készült. A legjobb sajtófotókból válogattunk. A nyitókép Illés Tibor munkája, rajta Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó látható Göncz Árpád egykori köztársasági elnök temetésén.

2016. január 25. 17:59

 

Balogh Zoltán (MTI/MTVA): Krízis a Keleti pályaudvaron

Bodnár Boglárka (MTI/MTVA külső munkatárs): Agárversenyzés

Koszticsák Szilárd (MTI/MTVA): Ilyen a box

Máté Bence (Bence Máté Photography? Hide Photography): Árulkodó szagok

Korponai Tamás (Népszabdság): A labda bűvöletében

Bruzák Noémi (Magyar Távirati Iroda / MTVA): Özönvíz

Fazekas István (HVG): Tranzitország

Illyés Tibor (MTI/MTVA): Tiszteletadás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48saxon
2016. január 29. 12:41
Úgy tudtam (úgy neveltek?...), hogy temetésre férfiember öltönyben megy, éspedig lehetőleg feketében. Szomorú volt, hogy egyesek kormányellenes hangulatkeltésre, hovatovább "tüntetésre" használták a búcsúztatás alkalmát. Van erre rengeteg más lehetőség, egy temetés nem az.
pimepime
2016. január 29. 12:40
Nem, nem! Mégy az üvegkoporsóba, mint Lenin elvtárs.
sztálin elvtárs
2016. január 26. 13:22
Senki nem tüntetett a temetésen, de nem akarom elcseszni az alkalmat, hogy belerúghassatok a gusztustalan liberálisokba. Az egyetlen dolog ami történt, az az, hogy mindenki tartotta a királyi pártól a jó 5 méteres távolságot és csúnyán nézett, esetleg az orra alatt elmormolt egy "ezmegmiafasztkeresitt"et
pollip
2016. január 26. 13:22
Az ember az öltözetével is tiszteletet ad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!