A kormány garantálja a nyugdíjasok ingyenes utazását

2016. január 22. 17:38

Nincs a kormány szándékában, hogy változtasson a 65 év felettiek ingyenes utazásának biztosító törvényen.

2016. január 22. 17:38

A kormány továbbra is garantálja a 65 év felettiek ingyenes utazását – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken az MTI-vel, a főpolgármester nyilatkozatára reagálva.

Tarlós István pénteki sajtótájékoztatóján arról beszélt, rákényszerülhetnek arra, hogy a kormánynál felvessék az utazási díjmentesség kérdését. Szerinte a 65 év felettiek ingyenes utazásnak biztosítását át kellene gondolni. A díjkedvezmény még rendben van, de az ingyenességet át kell gondolni, mert „üres kasszából nem lehet közlekedést finanszírozni” – fogalmazott.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ azt közölte: a 65 év felettiek ingyenes utazásának biztosítását törvény szabályozza, és a kormánynak nincs szándékában a jogszabály módosításának kezdeményezése.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2016. január 23. 12:23
Gyáva kormány. Gyáva nép. Gyáva cigány-ország. Gyáva népnek nincs hazája.
madarasi.abel
2016. január 22. 20:13
Amúgy ez az ingyen utaztatás tipikus baloldali (szociális) megoldás. Nem is értem, hogyan védheti bárki itt a mandin. Bezzeg, a közmunkások ingyen furikázásáért senki sem szólal fel, pedig azok a nyugdíjnál is kevesebből élnek. És annyi haszna lehetne, hogy távolabb is eljuthatnának, talán még rendes munkát is találnának maguknak.
balbako_
2016. január 22. 19:57
Ennyit a hülyeségről! Pedig már úgy belemelegedtek Tarlósnál, hogy a cudarok mit nem tesznek, most lehet sápítozni az ellenkezőjére. (Ami sem a szélsőjobb, sem a balliberális oldalnak nem okoz gondot)
mákgubó negyedszer
2016. január 22. 19:29
A szokásos fidesz szopatás. Pista bá' mond valamit a hős, bátor és emberközpontú kormány cáfolja. Kurva anyátokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!