DK: Szükség esetén motozhassanak a mentők!

2015. november 09. 12:56

A mentősök védelmével kapcsolatban egyeztetne a szolgálattal Balog Zoltán, miután a múlt héten egy ápolójukat megkéselték. A DK a zavart betegek ruházatának átvizsgálását javasolja.

2015. november 09. 12:56

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken meglátogatta a kórházban azt a mentőápolót, akit egy 16 éves, kábítószer hatása alatt lévő beteg késelt meg múlt héten kedden. A mentős életveszélyes sérülést szenvedett.

A tárcavezető egyeztetést kezdeményez a mentőszolgálat vezetőivel annak értékelésére, hogy elégségesek-e a biztonsági intézkedések, növelhető-e a mentősök biztonsága. A Demokratikus Koalíció azt szeretné elérni, hogy a mentősöknek jogukban álljon a zavart betegek ruházatának ellenőrzése, annak érdekében, hogy kés vagy csavarhúzó ne lehessen náluk.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 09. 18:15
Hát akkor az összes dekást meg kell motozni, mind zavart :-D
malakka
2015. november 09. 17:53
Lehetne esetleg kicsit kitágítani az ötletelgetés körét. Mi lenne plö - bár ezt csak félve írom le, annyira náczi - hogyha a narkómámorban mentőst késelő hulladékot mondjuk már nem másnap engednék haza, házi őrizetbe? Vagy plö minden ilyen sajtóhír mellé kötelező jelleggel bekeretezett kis szövegben ezt kellene írni: "Egyébként Bede Márton médiageci szerint a drogfogyasztás DÉ-MO-NI-ZÁL-VA vagyon itten vadkeleten."
Megtalálta
2015. november 09. 17:40
Fantasztikus a magyar baloldal progressziója. Csak ámulok. Ilyen népszerű témákkal nem is kérdés a 2018-as győzelem. Mit győzelem, kétharmados, alkotmányozó győzelem!
luisbathhelena
2015. november 09. 17:36
Ez a Dobrev Klára párt annyira szánalmas és átlátszó....ha netán múlt héten egy mentős motozott volna, a DK/Niedermüller Obersturbanführer már följelentett volna mindenkit Brüsszelben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!