Két kockaépülettel kevesebb lesz a Ligetben

2015. október 26. 11:53

Négy éves előkészítés után úgy döntöttek, mégsem lesz fotó- és építészeti múzeum a Dózsa György út mellett, de nem azért, mert Orbánnak és L. Simonnak nem tetszettek a tervek.

2015. október 26. 11:53

Nem személyes ízlések döntöttek abban, hogy a Liget-projekt keretében végül mégsem valósul meg a fotómúzeum és az építészeti múzeum terve – mondta a 7/24-nek Baán László, a projekt kormánybiztosa. A műsorvezető arra volt kíváncsi, azért szűkítették-e a terveket, mert Orbán Viktor és L. Simon László is éppen ezt a két épületet kritizálta korábban. 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. október 26. 21:19
Nagyon helyes. A mai modern "építészet" kimerül a derékszögű vonalzó körberajzolásában. Cipősdoboz embertelen atombunker szörnyszülemény már készült: MÜPA... Makovecznek meg egyetlen épülete sincs a fővárosban...
Tintamin
2015. október 26. 16:41
"de nem azért, mert Orbánnak és L. Simonnak nem tetszettek a tervek. " HAHAHAHAHHA:DDDDD Hát ki a pöcs hiszi azt el, hogy a látványterveket nem Orbán egymaga hagyta jóvá?????? A Főművész Úr mindenben egymaga dönt, ne nevettessük már ki magunkat, kedves B. úr!:)))
Sörgyári megálló
2015. október 26. 16:20
Tele van autóval a liget, és ami ennél is rosszabb, idióta autósokkal is. Csak erről nem hallottak azok, akik állandóan védeni igyekeznek a "természetet".
berzsian56
2015. október 26. 16:00
Nagyszerú kezdeményezésnek tartom a Városligeti Színház ujragondolását. Túl azon, hogy egy gyönyörü századelős környzetbe illő épület, egy olyan eleven közösségi tér, ami nagy közönséget vonz majd. Talán ha valamit hozzátennék , az az ,hogy egy picikét art decosabbra kellene alakítani, persze nem megbontva az építészet alapfomáit. Amikor Poirot filmeket nézek , sokszor elfeledkezem a cselekményről, mert annyira magával ragad ez e letisztult forma, amit a filmen láthatunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!