Felmentését kérte Zombor Gábor egészségügyi államtitkár

2015. augusztus 27. 11:28

Személyes és családi okokra hivatkozva felmentését kérte Zombor Gábor, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára – közölte a tárca. Zombor 2014 óta vezette az egészségügyet, ideiglenes utódja Beneda Attila helyettes államtitkár, végleges utódjának személyére Balog Zoltán miniszter tesz majd javaslatot.

2015. augusztus 27. 11:28

Augusztus 31-ei hatállyal felmentését kérte Zombor Gábor, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára – közölte a tárca csütörtök délelőtt az MTI-vel. A közlemény szerint Zombor Gábor személyes és családi okokra hivatkozva távozik.

Az egészségügyért felelős államtitkárságot ideiglenesen Beneda Attila helyettes államtitkár irányítja. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hamarosan javaslatot tesz a miniszterelnöknek az egészségügyi államtitkár személyére vonatkozóan – írták. „A miniszter sajnálattal veszi tudomásul, hogy egy nagy szakmai tudással rendelkező szakember távozik az egészségügy éléről” – olvasható az Emmi közleményében.

Balog Zoltán 2014 júniusában, az új kormány alakításakor kérte fel egészségügyért felelős államtitkárnak Zombor Gábort. Zombor Gábor 2006 óta országgyűlési képviselő a Fidesz frakciójában, 2014 májusától az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 28. 01:11
Gombóc "Nagyjaink meg sz.rnak bele, hiszen nekik külön ellátás jár az ország legjobb kórházában." A cigányorbán a pufajkás ÁVÓ-s magyargyilkos alkoholista hornnak is VIP részleget adott a Honvédkórházba, havi 5!!!!!!! Millióért pedig semmi olyan betegsége nem volt ami indokolta volna a kórházi kezelést A szétivott májat otthon is lehet kezelni az 1 millió nyugdijából Csak minek, a májcirrózis visszafordíthatatlan Ilyen alapon az 1 Millió magyar alkoholista is kórházi kezelést igényelhetne
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 28. 01:08
Pusmod "Az egészségügyi ellátás felháborító! Hónapokat kell várni egy-egy szakorvosi vizsgálatra." Valljátok magatokat migránsoknak Azonnal egy csomó zsidó orvos fog kezelésbe venni A papírjaitokat égessétek el, az arcotokat fessétek sötétbőrűre
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 28. 01:06
Talán megszólalt a lelkiismerete - fideszeseknél is előfordulhat ilyen Elszégyelte magát hogy miközben az adófizető magyarokra napi 580 FT !!!!!!!!!!!!!! jut mint kórházi ellátás - 5dkg pározsi 1 szelet kenyérrel - a cigányokkal tömött börtöntöltelékekre napi 1400 Ft, addig a megszálló kannibál dögvész hordákra napi!!!! 5 EZER FT!!!!!!!!!!!!!
Tintamin
2015. augusztus 27. 16:36
Mindenki taplalkozzon egeszsegesen, es sportoljon sokat! A magyar egeszsegugy - Orbannak legyen orok hala - betegge tesz, megalaz, kerulni kell minden szinten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!