Áder: Környezetvédelmi igazgatósággal bővül a köztársasági elnök hivatala

2015. január 05. 11:14

Új környezetvédelmi igazgatósággal bővül a Köztársasági Elnöki Hivatal – jelentette be Áder János hétfőn. A köztársasági elnök szerint ez a kérdés pártokon és ciklusokon átívelő feladat.

2015. január 05. 11:14

Áder János hétfői bejelentése szerint új, környezetvédelemmel foglalkozó igazgatósággal bővül a Köztársasági elnöki Hivatal. Áder János szerint a környezetvédelem pártokon és ciklusokon túlmutató feladat. Az új, Környezeti Fenntarthatóság Igazgatósága vezetője Kőrösi Csaba korábbi ENSZ-nagykövet lesz.

Áder elmondta: idén decemberben Párizsban eldől egy sor olyan kérdés, melyről évtizedek óta beszélünk a környezezetvédelem témájában. Áder szerint Magyarországnak részt kell vennie ebben a folyamatban. 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. január 05. 17:12
"Áder: Környezetvédelmi igazgatósággal bővül a köztársasági elnök hivatala" ............ Kell a csókosaknak egy újabb zsíros cupák. (Sóhivatali állásként!)
gepida
2015. január 05. 13:12
Az államapparátus folyamatos növekedésével folyamatosan csökken a gazdaságban résztvevők száma. Ebből meg nem lehet megélni.
Autofocus
2015. január 05. 12:48
Akik arra számítottak, hogy a köztársasági elnök a parlament feloszlatását és előrehozott választások kiírását jelenti be, azoknak ismét csalódniuk kellett.
Paul Légère
2015. január 05. 12:38
Nemzeti Horgászati Hivatalt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!