Kósa: Nem szeretem azt a világot, ahol a nő és a férfi egyforma

2014. június 11. 21:05

Kósa szerint jó, hogy nincs férfi műúszás. Ki hogy vélekedik arról, hogy nincsenek női miniszterek?

2014. június 11. 21:05

Kormánypárti politikusok véleményét kérdezte a HVG arról, hogy egyetlen női miniszter sincs az új Orbán-kormányban. Mátrai Márta nem érti, miért kellene, hogy legyenek női miniszterek, Farkas Flórián szerint vannak, csak szét kell nézni, Czunyiné Bertalan Judit közoktatási államtitkár nem válaszolt. Kósa Lajos szerint a női egyenjogúságot nem patikamérlegen kell mérni. „Nem vagyunk egyformák. A férfi legyen férfi, a nő legyen nő” - mondta. Nem szereti az uniszex világot, amelyben a férfi és a nő felcserélhető, annak pedig kifejezetten örül, hogy nincsen férfi műúszás.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2014. június 12. 16:15
Én találkoztam már óriási munkabírású, okos minisztériumi vezetővel főosztályvezetői szinten, férfival és nővel is, de gyenge, határozatlannal is, mindkét nemből. Nem lehet általánosítani.
6qwasyx
2014. június 12. 15:15
"Kósa: Nem szeretem azt a világot, ahol a nő és a férfi egyforma" Nekem nincs bajom azzal, hogy Kósa egy címzetes ökör.
6qwasyx
2014. június 12. 15:02
http://cink.hu/dobbenetes-animacios-sorozat-jelent-meg-orban-foszerep-1589201001/+szilylaszlo
magnamater
2014. június 12. 08:31
Nőnek, férfinak egyformán érdeke, a legkiválóbbak kerüljenek a vezetésbe. Az állatvilágban kemény harc dönti el, ki lesz az alfahím, milyen lesz a rangsor. Valaki szakember megállapította, nem a tehetség hiányzik a nőkből, hanem az érvényesüléshez szükséges agresszivitás. Fékezni kell a férfiúi agresszivitást minden fokon. Borzalmasak a magyar bírák: bagy részüket le kellene cserélni, vagy jobb férfiakra, vagy jobb nőkre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!