Kirúgták a Story főszerkesztőjét

2014. június 26. 17:59

Mind a Best, mind a Story magazinok éléről eltávolították Ómolnár Miklós főszerkesztőt. A Story élére Szalai Vivien kerül, aki számos botránykönyv mellett a Zuschlag-kötet szerzője is. A Best magazint a lap egy jelenlegi munkatársa veheti át.

2014. június 26. 17:59

Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak, értesült a Comment:com. Az Index médiablogja úgy tudja, a korábban kisgazda képviselő Ómolnár helyére a számos botránykönyvet jegyző Szalai Vivien kerül, akinek legutolsó dobása a Zuschlag János életéről szóló kötet volt. Szalai eddig is a Story munkatársa volt. A Bestet a jövőben a lap egyik újságírója, Sándor Anikó vezetheti.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. szeptember 15. 19:05
"eltávolították Ómolnár Miklós főszerkesztőt. A Story élére Szalai Vivien kerül, aki számos botránykönyv mellett a Zuschlag-kötet szerzője is." oda kell figyelni rá, hogy már nem kell támadni a fejeseket, elég, hogy kell a hely a fideszcsicskáknak.
bedoltnepszava
2014. július 02. 15:52
Te állat, látom a comment.com-ot is telefostad ezzel a gagyi szar szövegeddel. A szél csapja rád a temetőajtót te állat.
Radikalis
2014. június 28. 07:42
Ez mekkora hír! Apropó , mi az a Story?
cutcopy
2014. június 28. 07:42
Majd a rendszerváltás óta történt százezredik főszerkesztőváltásnál szóljatok, addig is érdektelen a dolog..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!