Melegjogi aktivista mászott be az orosz nagykövetségre

2014. február 26. 17:51

Rózsa Milán azért mászott be az orosz nagykövetségre, hogy az oroszországi homofób törvények ellen tiltakozzon.

2014. február 26. 17:51

Rózsa Milán bemászott az orosz nagykövetségre, melynek bejárata előtt szivárványszínű zászlót lengetve tiltakozott az orosz LMBTQ-közösség elnyomása ellen. Az aktivisták végül rendőrök vitték el. A 444 szerint többek között tiltott határátlépéssel, garázdasággal és a hatóság intézkedésével szembeni ellenszegüléssel gyanúsították meg.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
historiker
2014. február 27. 10:09
Lehet, hogy csak a kerítésrúdon akart fennakadni a köcsög.
Wagner Hopkins
2014. február 27. 02:16
Galandféregjárvány van a buzik között.
ciseaux
2014. február 27. 01:00
Azt értem, hogy ez a pojáca itt be-föl-rámászhat amire éppen kedve van, de ha már az orosz nagykövetségben sem lehet megbízni? Az orosz nagykövetség orosz felségterület, nekik sincs biztonsági személyzetük? Így védik magukat? Hol az a híres KGB? A terrorelhárítás? A Bajnai is alig úszta meg ép bőrrel egy életveszélyes bohóc "támadását", mi lesz, ha holnap valaki bemászik a nagykövethez reggelizni? Ó, a régi szép idők, mikor a nagykövetségre se mert senki ránézni se, nehogy félreértse valaki. Ma, az USA követsége olyan, mint egy kis erődítmény, egy túlméretezett bunker, páncél ablakokkal, tankcsapdákkal, lezárt utcákkal... Hiába, itt a demokrácia, fordult a kocka!
Akitlosz
2014. február 26. 22:16
A hülye buzi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!