A KDNP kivallatná Gyurcsányékat

2014. január 16. 12:48

Pálffy István szerint „az új MSZP-SZDSZ koalíció már túl van érdekházasságának nászéjszakáján”, ezért kíváncsiak arra, milyen családot terveznek. A KDNP úgy gondolja, hogy semmilyent.

2014. január 16. 12:48

A KDNP szerint itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon, és a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság azonnal közölje, mit vesznek el a magyar családoktól. Pálffy István frakciószóvivő az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: „az új MSZP-SZDSZ koalíció már túl van érdekházasságának nászéjszakáján”, ezért kíváncsiak arra, milyen családot terveznek.

Véleménye szerint a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány csapat egyszer már megmutatta, hogy nem akarnak családot, nem akartak gyermekvállalást Magyarországon. Megszüntették a korábbi családi adókedvezményt és elvettek a gyermekgondozási segélyből, ugyanakkor gyermekes családok százezreit terelték „deviza adósrabszolgaságba”.

A Fidesz-KDNP kormánya a korábbinál jóval nagyobb mértékben tudott javítani a családok helyzetén, a családi adókedvezménynek köszönhetően 4 év alatt 800 milliárd forint maradhatott a gyermeket nevelő családoknál. A jelenlegi családi adókedvezmény teljes: a kiskeresetűektől a többgyermekesekig minden szülő számára elérhető, többszázezer családnak a bruttója a nettója, nem kell adót, nyugdíj és egészségbiztosítási járulékot fizetniük. Visszaadták az elvett gyest és az idei évtől bevezették a kismamák munkába állása mellett járó extra gyermekgondozási díjat – sorolta, majd hozzátette: az új MSZP-SZDSZ már többször elszólta magát: megszüntetnék a családi adókedvezményt és a gyed extrát.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 16. 15:08
"A KDNP szerint itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon, és a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság" Valami zavar lehet a kdnp-s fejekben. Mitől bukott ez a koalíció? Soha nem indultak ebben a formában még választáson, így nem is bukhattak el.
fideszbukta2014
2014. január 16. 14:41
Iszik ez a pálfika?
Felebarát
2014. január 16. 14:12
mi van? mindenki ellenzéki retorikát folytat... vagy mi van? miért retteg tőle egytől egyig? mit tud ez az ember?
Fahrenheit 451
2014. január 16. 13:14
A KDNP akkor nyilvánuljon meg, ha párt lesz és nem csak a fidesz leányvállalata, ami arra van, hogy az egyházra fogja a fidesz egyes disznóságait, mint az, hogy családban nem létezhet erőszak és művi abortusszal kell büntetni, aki nem akar gyereket, mert az abortusztabletta túl kíméletes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!