Nem kérdés a baloldali jelölt győzelme Gúr szerint

2013. november 25. 15:39

Gúr Nándor MSZP-alelnök szerint a Jobbik által megfogalmazott vádak ellenére nem kérdés, hogy a fóti időközi polgármester-választáson a baloldali összefogás jelöltje győzött. Gúr egyébként megérti, hogy a jobboldalnak „nem esik jól” a vereség.

2013. november 25. 15:39

A szocialista párt alelnöke szerint érhető, hogy a jobboldalnak „nem esik jól” a baloldali jelölt győzelme, de szerinte a fóti választás azt bizonyítja, hogy az emberek egyre inkább látják, mit hozott számukra az Orbán-kormány az elmúlt három és fél évben. Az alelnök nem válaszolt arra, megkeresték-e Ábri Ferencet, a szocialisták dunakeszi önkormányzati képviselőjét, akiről a jobbikos Dúra Dóra azt állította: információik szerint az egyik körzetben az ő kisbuszával szállították a szavazókat.

Gúr Nándor ezzel kapcsolatban azt mondta, ha bárkinek kétsége támad a választás tisztaságával kapcsolatban, forduljon a döntéshozatalra jogosult választási szervekhez. Szerinte azonban az elhangzottak nem vonják kétségbe az MSZP által támogatott politikus győzelmét. A vasárnapi fóti időközi választáson az öt polgármesterjelölt közül az ellenzéki összefogás színeiben induló Takács István kapta a legtöbb, 1116 szavazatot (25 százalék). Az 1-es választókerületben tartott időközi képviselő-választáson a nyolc jelölt közül a független Varga József Csongor nyerte el a mandátumot.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nettene
2013. november 26. 10:35
Ez a Nándor egy buta barom. hagy ünnepeljen. sekély e kéj.ő is tudja hogy a 2014-2018-as hajó elment. még egy kicsit akcióznak, kicsit hazátárulnak mocskolodnak, de ők is hallják lelkük méllyén, ütött a baloldal órája ....ezekkel az emberekkel ők már nem fognak országot vezetni. ugy vannak vele mint az egyszeri szergely a a szibériai pusztán a hóban egyszál gatyában, ugrált, és ezt hajtogatta: "szergely fasza gyerek nem fagy meg"
1120
2013. november 26. 00:24
"Nem kérdés a baloldali jelölt győzelme Gúr szerint" Ő csak tudja, hiszen ezúttal "tutira mentek". Szánalmas. Az eddigi kudarcsorozattal kellene inkább szembenézni a fuvarozgatás helyett, tetűbányák!
szesztestver
2013. november 25. 17:46
Zsak a Fotját.:D
stüszivadász
2013. november 25. 17:24
Vak tyúk is talál szemet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!