Sólyom László besegíthet az LMP kampányába

2013. szeptember 16. 07:26

A Magyar Nemzet információi szerint a volt köztársasági elnök segítheti az LMP kampányát, de pártpolitikai szerepet nem fog vállalni.

2013. szeptember 16. 07:26

Csatlakozhat az LMP kampányához Sólyom László – írja a Magyar Nemzet. A volt köztársasági elnök azonban pártpolitikai szerepet azonban nem vállal. Mint a lap emlékeztet: Sólyom a nyáron részt vett az LMP pártalapítványának konferenciáján, ahol arról beszélt, hogy egy harmadik utat kell járni a jobb- és baloldali séma helyett.

2005-ben a Védegylet jelölte Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek. Az ökopolitikai civil szervezeten belül Sólyom for President néven munkacsoportot hoztak létre Sólyom féléves kampányához, aminek Schiffer András volt a vezetője.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. szeptember 16. 18:41
Lok'tar!
Akitlosz
2013. szeptember 16. 18:26
Hathet. Tipikus úőjságírói semmimondás tények nélkül. Ha nincsen miről írni, akkor ne írjanak! De az ilyen hatolásos heteléses cikkeknek nincsen semmi hírértékük.
kjkj945
2013. szeptember 16. 15:29
http://magyarnarancs.hu/belpol/legyoztek_onmagukat_-_koztarsasagielnok-valasztas-64138 http://index.hu/belfold/allfoharom06/ Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője hozzátette, bár méltatlan körülmények között történt a választás, az MSZP tudomásul veszi az eredményt. Kérdésre válaszolva elmondták, nem éreznek személyes felelősséget a történtek miatt, nem mondanak le posztjukról, de az elkövetkezendő napokban értékelik a két koalíciós párt viszonyát. A szocialisták kedd este elnökségi ülésen értékelik a fejleményeket.
ciseaux
2013. szeptember 16. 15:05
aki semmiből nem tanul... Magyarországon nagyon kevés politikus égette hülyére magát az egész világ előtt, de Sólyomnak, a bátor, hídon gyalogoló törvénytisztelő zöldnek ez is sikerült. Sólyom elévülhetetlen bűne a lusztráció szabotálása, mert neki fontosabb volt a "folytonosság"... No ezért vagyunk ott és úgy, ahogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!