Lemondott Fót fideszes polgármestere

2013. szeptember 19. 09:48

Cselőtei Erzsébet nem csak a polgármesteri posztról, hanem egyéni képviselői helyéről is lemondott.

2013. szeptember 19. 09:48

Lemondott posztjáról Cselőtei Erzsébet, Fót fideszes polgármestere szerda késő este – erősítette meg az MTI információját Bartos Sándor, a Pest megyei város egyik alpolgármestere. Hozzátette: Cselőtei a testületi ülésen nemcsak a polgármesteri megbízatásáról, hanem a település 1-es számú egyéni választókerületében szerzett mandátumáról is lemondott. A képviselő a polgármester döntésének indokairól nem tudott nyilatkozni. Hozzátette: a városvezetői feladatokat ideiglenesen a másik alpolgármester, Pozderka Gábor látja el. Az MTI telefonon kereste, de nem érte el Cselőtei Erzsébetet.

hvg.hu is kereste Cselőteit, de ők sem érték el. Nyilatkozott viszont a portálnak Fábry Béla MSZP-s önkormányzati képviselő, aki szerint a képviselő-testületi ülés hangulata meglehetősen zaklatott volt. Fábry szerint a lemondás hátterében az állhat, hogy a személyeskedésig fajuló viták közte, illetve a fideszesek és a KDNP-s Gráf Mihály között felőrölték a polgármestert, Cselőtei elszigetelődött párttársaitól.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. szeptember 19. 15:23
Ez a baloldal egyetlen esélye. Olyan mértékű pszichológiai terrort gerjeszteni, dübörögtetni, hogy egy normális, jó érzésű ember végül azt mondja: Nem, így nem. Inkább abbahagyom. Mellesleg, ezt a Fábrit még a pöcegödör is kivetné magából...
bookmark
2013. szeptember 19. 13:34
Nézzük meg demokrácia-filozofikusan a kérdést. A hír arról szól, hogy lemond mind a polgármesteri mind pedig a képviselői mandátumáról, és kinek adta be a lemondását? Ki az aki elfogadja majd? Emlékezzünk csak, hogy hogyan került oda. A szavazáson az emberek rászavaztak tehát a lemondásáról is azoknak kellene dönteni, akik előzőekben szavaztak. Mindenki tutti-ra veszi, hogy a lemondást el fogják fogadni és mi van ha nem lesz elfogadva? A másik kérdés az az, hogy ez a szocik új módszere arra, hogy levadásszák a fideszes vezetőket, lemondásra kényszerítik őket? Ha egy polgármestert így terrorizálnak, mit fognak művelni a lakosokkal a választásokon? Mennyire lesz tiszta az a választás?
narancsos-kaméleon
2013. szeptember 19. 11:41
Itt egy másik fideszes jobban teljesítő! Három önkormányzati állása van a fideszes mohácsi polgármester feleségének További részletek: http://kuruc.info/r/2/117883/#ixzz2fKWHM4cE
Port Kennedy(Ausztralia)
2013. szeptember 19. 11:14
A történet főszereplője meg sem szólalt eddig. Ennek ellenére a szocialista akárki rögtön tudja hogy mi van. Nagyon okos egy ember lehet. Talán meg kellene várni hogy maga az érintett nyilatkozzon. Vagy a szocialista fősenki nem ismeri fair play-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!