Amerikai ügyvédek hallgatják meg Csatáryt

2013. május 24. 09:18

Magyarországra utaznak júniusban a MÁV ellen az Egyesült Államokban 2010 végén indult holokausztperben érintett ügyvédek, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróságon tanúként meghallgassák Csatáry Lászlót – tudta meg a Magyar Nemzet

2013. május 24. 09:18

Az ügyvéd azért kérte a 97 éves férfi tanúkénti meghallgatását, mert szerinte Csatáry – a kassai téglagyár gettóparancsnokaként – kulcsszerepet játszott a zsidó emberek deportálásának megszervezésében.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomipata
2013. május 27. 15:59
A Csatáryt a saját disznóságai miatt kéne már végre börtönbe vágni nem pedig tanúként kihallgatni. Pofátlanság amit a magyar törvénykezés hoz hogy a náci bűnösöket nem ítéli el. Még ilyen kifogásokat hogy "túl öreg" amikor bezzeg ő ölte meg az áldozatait akkor azok nem voltak elég öregek... Vagy hogy van ez?
Negue
2013. május 26. 22:54
Ha valaki bűnt követettel akkor tényleg nem számít a kora. De valahogy az ávh-s bűnökről megint nem beszélnek mostanában, pedig az közelebb is van időben, így bőven itt élnek közöttünk! Vajon mi erre a válasz...?
Kakukk
2013. május 26. 22:04
Szeretném látni,hogy a bűnös megbünhődik. Függetlenül attól, hogy ő mennyi idős, mert igy igazságos. Őt nem érdekelte annak idején senkinek a kora, igy most az ővé sem érv!!!!
karika01
2013. május 25. 16:54
Én ezt nem értem. Mi köze annak, hogy jelenleg hány éves Csatáry ahhoz, hogy milyen büntetést érdemel? Abszolút SEMMI! Rémtetteket, embertelen szörnyűségeket művelt, és az, hogy egy ilyen szép kort meg tudott élni, semmi alól nem menti fel, csak annyit jelent, hogy lenne rá lehetőség, hogy megkapja a méltó büntetését! És meg is kellene kapnia minél hamarabb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!