Rádiós műsoroknak hirdettek versenyt

2012. november 11. 15:16

Magyar nyelvű, ez évben sugárzott rádiós műsorokkal pályázhatnak az érdeklődők november 30-ig a Rádiós korrektúra – A hangok versenye című versenyre.

2012. november 11. 15:16

Magyar nyelvű rádiós műsorokkal pályázhatnak az érdeklődők november 30-ig a Rádiós korrektúra – A hangok versenye című versenyre. A nevezéseket tényfeltáró/oknyomozó riport, portré, sporttudósítás/közvetítés, szórakoztató reggeli műsor, információs hírmagazin, kulturális magazin, telefonos véleményműsor, hangjáték, vitaműsor, valamint rádiós arculat, promóció kategóriában várják. Emellett külön kategóriában versenyezhetnek a bakik, humoros pillanatok.

A megmérettetésen olyan művek vehetnek részt, amelyeket 2011. január 1. és 2012. november 30. között sugároztak először rádiós műsorszolgáltatónál (akár online portálon is). A versenyre magas műszaki színvonalú, adásminőségű, technikailag sokszorosításra alkalmas felvétellel lehet nevezni. A feltöltött file elnevezésében egyértelműen jelezni kell a mű címét és az alkotó műhelyt vagy személyt. A legfeljebb 30 perces pályaműveket MP3 formátumban a http://radio.korrektura.hu oldalon kell feltölteni, a file maximális mérete 200 Mbyte lehet. A nevezési díj alkotásonként 20 ezer forint plusz áfa.

A szemle versenyében minden Magyarországon vagy határainkon túl bejegyzett alkotóműhely, magyar, illetve külföldi állampolgárságú természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, illetve egyéb jogalany – alapítvány, egyesület – indulhat. A beérkezett alkotásokból szakmai zsűri választja ki a díjnyertes műveket – közölte a versenyt szervező Korrektúra Kft. pénteken az MTI-vel.

A nevezett alkotáshoz kapcsolódó, kitöltött és aláírással hitelesített nevezési lapot két eredeti és egy másolati példányban kell eljuttatni a Korrektúra Kft. 1134 Róbert Károly Krt. 82-84. B épületi irodájába, a nevezési díj befizetési igazolásával együtt. A nevezési lap letölthető a http://radio.korrektura.hu weboldalról.

A nevezett rádiók között közönségverseny is indul A Rádiós Korrektúra legnépszerűbb rádiója! címmel, a hallgatók szavazhatnak kedvenc rádiójukra a Korrektúra facebook oldalán.

A verseny a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint az Antenna Hungária Zrt. támogatásával jön létre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!