A közmédia is nyert Berki Krisztiánnal

2012. november 15. 10:11

A közmédia Londoni színek című sorozatának az M1-en és az M2-n bemutatott, Berki Krisztián tornászról szóló portréfilmje nyerte a Los Angeles-i All Sports Filmfesztivál Super Short Documentary kategóriadíját.

2012. november 15. 10:11

A közmédia Londoni színek című sorozatának az M1-en és az M2-n bemutatott, Berki Krisztián tornászról szóló portréfilmje nyerte a Los Angeles-i All Sports Filmfesztivál Super Short Documentary kategóriadíját. Az elismerést Zentai Nóra, az MTV Zrt. munkatársa vette át november 11-én. A díjnyertes portréfilmet filmet Zentai Nóra, Nagy András, Szirti Anina, Németh Gábor Péter és Marjai András készítette.

A Londoni színek című, a sorozatból készült 16 perces összeállítás – amelyet a magyar nézők az olimpiai megnyitó felvezető műsorában láthattak az M1-en – különdíjat kapott az oroszországi Lipeckben októberben rendezett IX. International Ficts Fesztiválon is, az indoklás szerint az olimpiai eszme ötletes megvalósításáért. Ezt az epizódot Zentai Nóra, Nagy András, Varga András, Szirti Anina, Németh Gábor Péter és Marjai András jegyzi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!