Vadai: Konkrétan tahóság

2012. szeptember 11. 17:44

Női képviselőket kérdezett Varga István kijelentéséről a Hír24. Még Selmeczi Gabriella is megdöbbent azon, miket mondott párttársa a családon belüli erőszakról szóló vitában.

2012. szeptember 11. 17:44

A fideszes Wittner Mária nem ért rá válaszolni, az LMP-s Ertsey Katalin szerint méltatlanok voltak Varga István kijelentései. A szintén kormánypárti Rónaszékiné Keresztes Mónika pedig úgy látja, hogy már kisgyermekkorban meg kellene tanulni egymás elfogadását. Párttársa, Mátrai Márta szerint a kormány támogatja és védi a családokat.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
József42
2012. szeptember 13. 01:19
http://www.ferfihang.hu http://barokeszter.hu/2012/03/31/a-ferfi-az-ur-a-haznal/
cutcopy
2012. szeptember 12. 11:36
Pont Vadai az, akinek sem a fakanál sem a parlament nem a terepe, viszont a tahóságban vígan lubickol..
polnemkor
2012. szeptember 12. 09:49
Patent, Nane, pesti sajtó nyomatja most ezerrel: a töbgyermekes családokban verik az asszonyt, minél több a gyerek, annál többet verik. Kilóg a lóláb, de nagyon. Tényleg keményen agitálnak a gyermekvállalás ellen, azt mondják a gyermekeket "túsznak tartják" az "elvetemült, szadista apák". Mer' azok mind olyanok! Ezt a képet sugalmazzák minden renfdelkezésükre álló platformon nézzétek csak meg a mai Metropolt. Menejenek a k anyjukba ezzel a szemét beteges, aljas, hazug családellenes agitációjukkal!
Felebarát
2012. szeptember 11. 23:35
kb olyanok vagytok mint a VArga...hogy néz ki,a egy részről tehet, másrészről nem...de nők...szóval annyira tisztelitek őket...mint Varga..meg is érdemlitek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!