Nem fizet bérleti díjat a Neo FM, októberben kirakhatják

2012. szeptember 19. 16:43

Nem fizet sem bérleti díjat, sem rezsit a Medveczky Mihály cégének tulajdonában álló Neo FM – írja a hvg.hu Rigorics György, a Neo FM által használt budai ingatlan tulajdonosának elmondása alapján. A főbérlő októberben kitenné a stúdióból a stábot.

2012. szeptember 19. 16:43

Nem fizet sem bérleti díjat, sem rezsit a Medveczky Mihály cégének tulajdonában álló Neo FM – írja a hvg.hu Rigorics György, a Neo FM által használt budai ingatlan tulajdonosának elmondása alapján. Rigorics közölte: a milliós számlát neki kell kifizetnie. „A bérleti díjat nem kapom meg, viszont az áfát be kell utána fizetnem. Ráadásul az épület rezsijét is nekem kell állnom. 1,1-1,2 millió forint között van az, amit a Neo miatt nekem havonta ki kell fizetnem” – mondta.

A hvg.hu információi szerint Medveczky Mihály, és a közvetett tulajdonos, a vállalkozó Szlovákiában bejelentett unokatestvére, Ladislav Medveczky eddig sem az őrző-védő cégnek, sem a takarítóknak nem fizettek. „Írt egy levelet, amiben azt állította, hogy a július előtti tartozások 50 százalékát fogja kifizetni majd január elsejétől egyenlő részletekben, de hogy mennyi lesz a részlet, az függ majd a rádió bevételétől. Azaz ha nem lesz bevétel, semmit nem fizet. Azt is ígérte, hogy a júliusi és az augusztusi bérleti díjat rendezi, de amikor ez a levél megjött, már az augusztusi határidő is lejárt” – állította a portálnak Rigorics.

Arra a kérdésre, hogy miért nem rakja ki a rádiósokat az ingatlanából, azt felelte: Medveczky jelezte neki, több százmillió forintra perli, ha megakadályozza a Neo FM talpra állását. Rigorics ugyanakkor nem titkolja: október végén kiteszi a stábot az épületből.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintiboj
2012. szeptember 22. 01:56
lényeg, hogy a class fm "stabil lábakon áll"....
Secnir
2012. szeptember 22. 01:56
"mi az a neo fm?" Bumeráng nélkül kérlek szépen egy kalap fos.
HSL
2012. szeptember 22. 01:55
mi az a bumeráng?
Necoure Yamakee
2012. szeptember 22. 01:55
Feleségem szerint a klubrádió kommancsai lassan át is szivárogtak oda jófejeskedni. Ő mindig bele szokott hallgatni, hogy mi megy ott a cirkusz óta. Így már világos is az egész és gyönyörűen bemutatja a ballib igazságot. Lassan egy milliárddal tartoznak, eladták a tartozást 1 Ft-ért ennek a csákónak, aki se az alkalmazottait, se a bérletidíjat, sőt semmit nem fizetett senkinek. Próbálnám meg én ezt a cégemmel, másnap a nav a seggemben turkálna könyékig, de ez most egy mellékszál. Ha a hatóság lekapcsolja ezeket, még aznap rohannak Brüsszelbe, hogy itt aztán megszűnt a médiaszabadság, DCB vörös fejjel üvöltve követeli Mo kizárását az únióból, a Spiegel megállapítja a barna bakancsokat, ismerős történet sajnos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!