Médiatanács: senki nem élhet vissza a frekvenciahasznosítás jogával

2012. szeptember 04. 16:49

A Médiatanács szerint a hatóság álláspontját támasztotta alá a Fővárosi Törvényszék Neo FM-mel kapcsolatos döntése: senki nem élhet vissza az állami tulajdonban lévő frekvencia hasznosításának jogával.

2012. szeptember 04. 16:49

A hatóság sajnálatosnak tartja, hogy a mintegy 800 millió forintos köztartozást felhalmozó vállalkozás tulajdonosai nemcsak az állammal, hanem a munkavállalóikkal szemben is tetemes adósságot halmoztak fel, mert ez a magatartás súlyosan veszélyezteti a tisztességes médiapiaci versenyt és a médiapiac stabilitását. A hatóság Szóvivői irodájának közleménye szerint a médiatanács továbbra is határozottan fellép annak érdekében, hogy a rádió tulajdonosai köztartozásaikat megfizessék.

A bíróság keddi, nem jogerős döntésében elutasította a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt. keresetét, amelyben a társaság a médiatanács határozatát támadta meg, amellyel felmondta a rádió médiaszolgáltatási szerződését.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!