Kitüntették a londoni érmeseket

2012. szeptember 18. 12:19

Orbán Viktor miniszterelnök sportolóink olimpiai szereplését úgy értékelte: az egész nemzetnek szolgáltak példával a csúcsra vezető úton.

2012. szeptember 18. 12:19

Orbán Viktor miniszterelnök értékelése szerint az egész nemzetnek szolgáltak példával a csúcsra vezető úton a londoni olimpián sikerrel szerepelt magyar sportolók. A kormányfő azon az ünnepségen mondta ezt, amelyen a XXX. nyári olimpiai és a XIV. paralimpiai játékokon érmet szerzett magyar versenyzőket tüntettek ki az Országház kupolatermében kedden. A kormányfő igazi nagy egyéniségeknek nevezte London hőseit, akik a legnehezebb pillanatokban is állják a sarat.

„A 204 nemzet vetélkedésében elért kilencedik hely a modern Magyarország történetének legszebb lapjaira kívánkozik” – jelentette ki Orbán Viktor, aki Áder János köztársasági elnökkel és Kövér Lászlóval, az Országgyűlés elnökével együtt adta át a londoni érmeseknek és a sikereikben részes szakembereknek a kitüntetéseket.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mystes
2012. szeptember 18. 17:42
Mi a f@sz van, hogy eltűnnek a kommentek? Így értelmetlen a kommentfolyam! Hahó, szerkesztők! Valaki válaszoljon már.
rumtzeiss
2012. szeptember 18. 14:18
Vannak az országban sokkal keményebben dolgozó emeberek, akik tizedannyi elismerést sem kapnak. Ezek a sportolók egyszerűen nem érdemelnek meg ekkora médiafigyelmet, és ilyen kitüntetéseket.
orbán(c)
2012. szeptember 18. 13:41
Te is tehetnél valamit a nemzetért(valami jót is)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!