Kampányt indít a Jobbik a banki visszaélések leleplezésére

2012. szeptember 16. 16:23

A párthoz közel álló Atilla Király Népfőiskola arra törekszik, hogy előadásai során a lakossággal széles körben megismertesse a banki „manipulációs technikákat, adott esetben csalással felérő visszaéléseket”, amelyek elkerülésével az emberek könnyebben szabadulhatnak a hitelcsapdából.

2012. szeptember 16. 16:23

Kampányt indít a Jobbik a banki visszaélések leleplezésére – közölte a párt frakcióvezető-helyettese. Z. Kárpát Dániel elmondta: a Jobbikhoz közel álló Atilla Király Népfőiskola arra törekszik, hogy előadásai során a lakossággal széles körben megismertesse a banki „manipulációs technikákat, adott esetben csalással felérő visszaéléseket”, amelyek elkerülésével az emberek könnyebben szabadulhatnak a hitelcsapdából.

A jobbikos politikus közölte, megoldási csomagot is kidolgoztak, amelynek célja, hogy megmentsék azt a több mint százezer embert, akiket már „végrehajtás ért”. Indokolt lenne az, hogy egy bizonyos meghatározott időn túl, ezek az emberek szabadulhassanak a hitelcsapdából. Adjanak azoknak szabadulást, akiktől már elvették a lakást, a házat – tette hozzá.

A Jobbik továbbra is hangoztatja, hogy a bankrendszer összes visszaélésének költségeit vissza kell terhelni azon érintett bankokra, amelyek ezen „kártételeket elkövették” – fogalmazott. Vannak tisztességes pénzintézetek, szükség is van a tevékenységükre, de látható, hogy Magyarországon következmények nélkül lehetett azokat a visszaéléseket elkövetni, amelyek eredményeképpen százezrek jutottak nagyon nehéz helyzetbe – mondta Z. Kárpát Dániel. Kitért arra is, hogy a párt otthonmentő segélycsapatához is fordulhatnak hitelkárosultak ingyenesen.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. szeptember 16. 18:23
"Nemzeti Újságírásért " kitüntetés k, 06/05/2012 Tőke Péter: "Arany" kitüntetés írói, újságírói valamint a szövetségben végzett munkájáért. Kitüntetés sorszáma: 1/2009. !!! Z.Kárpát Dániel "Ezüst" kitüntetés a nemzeti újságírásért, a szövetségben végzett önzetlen munkájáért. Kitüntetés sorszáma: 4/2009. Najó. :)))
kukagyerek
2012. szeptember 16. 17:21
"Kampányt indít a Jobbik a banki visszaélések leleplezésére" Már megint nem a fidesznek jut ilyesmi eszébe? Szemét fidesz + mszp!
kjkj945
2012. szeptember 16. 17:07
Felesleges rizsa. Mindenki főként a politikusok és a politikai pártok tudják, hogy a """bankok""" csak a haszonra hajtanak, amit szinte csak manipulációval, visszaéléssel lehet szinten tartani. De nem tesznek, nem is fognak tenni ellene. Azt vau vau, ha megszorítják a bankokat, akkor azok elhúznak az országból, és ez tönkretenné a gazdaságot. Majd ha lesz igazi rendszerváltás, akkor ez magától rendbe jön.
magnamater
2012. szeptember 16. 17:00
Tényleg a Jobbik a jobbik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!