Kééérdezz!

2012. szeptember 24. 08:35

Lehet, nem is ez lesz az új Twitter, az új Facebook, de rámutat arra, hogy van még azért lehetőség újat kitalálni.

2012. szeptember 24. 08:35
Berényi Konrád

„Azt hiszem, megtaláltam az új Twittert. Egyszerű szolgáltatás, könnyen válhat népszerűvé, és ami a lényeg: máris az. Ahogy nézem, egyre több tini használja, és ez egyenes út a sikerhez. Hogy mi lehet az új sikerszolgáltatás? Például ez: Ask.fm

Beregisztrálsz, kapsz egy címet, és onnantól mindenféle kérdéseket tehetnek fel az emberek. Plusz követhetsz embereket, ők is követhetnek téged... ismerős funkciók. Össze van kötve mindennel, nyomot tud hagyni a Twitteren, Facebook-on, ráadásul sok nyelven él.

Nem most indult, ahogy nézem 2010 óta létezik, de idén nagyon felpörgött a használata. És persze lehet, nem is ez lesz az új Twitter, az új Facebook, de rámutat arra, hogy van még azért lehetőség újat kitalálni, ami csak picit más, mint a mostani szolgáltatások, és ahogy már többször elmondtam, az bőven elég, ha divattá válik.”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. szeptember 25. 11:21
Aha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!