Leváltották az NNI igazgatóját

2012. augusztus 08. 16:49

Indoklás nélkül vonta vissza Csizner Zoltán NNI-igazgató megbízását Pintér Sándor belügyminiszter. Csütörtöktől Bucsek Gábor vezeti a Nemzeti Nyomozó Irodát.

2012. augusztus 08. 16:49

A belügyminiszter visszavonta a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója, Csizner Zoltán vezetői megbízását – közölte a tárca szerdán. Csütörtöktől Bucsek Gábor vezeti az NNI-t. „A személyzeti intézkedésre a rendőrség átszervezésének keretében került sor„ – fogalmazott a BM. Csizner Zoltán az Országos Rendőr-főkapitányság rendelkezési állományába került.

A Belügyminisztérium kitért arra: Csizner Zoltán 2012. május 16-ától – igazgatói feladatkörének ellátása mellett – főkapitányi biztosként koordinálja a bűnügyi ellátó igazgatóság létrehozásával kapcsolatos feladatokat. Ezt a feladatát a továbbiakban az Országos Rendőr-főkapitányság rendelkezési állományában látja el.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. augusztus 11. 00:34
Nem véletlen nyekergett a Böszme pont egy éve: Gyurcsány: El a kezekkel a rendőröktől! http://mandiner.hu/cikk/20110926_gyurcsany_el_a_kezekkel_a_rendoroktol Ő tudja, miért.
mustármag
2012. augusztus 08. 17:14
Régen kellett volna
Parasztvakítás
2012. augusztus 08. 17:00
Indoklás nélkül vonta vissza Csizner Zoltán NNI-igazgató megbízását Pintér Sándor belügyminiszter. Mert állítólag még nincsenek nyomon,a devecseri MOSZAD akció miatt!! forrás:kuruc infó
durrbele
2012. augusztus 08. 16:57
Lehet hogy megérdemelte de hogy ezt a Pintért egy normális állam normális kormányából már két lábbal kirúgták volna az biztos!Neki kellene már eltűnni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!