Bochkor és a Neo FM stábja a felmondásuk okairól

2012. augusztus 07. 01:41

A Neo FM dolgozói azért mondtak fel, mert az új tulajdonos szerintük nem tartja magát korábbi ígéreteihez. Bochkor Gábor a Bumeráng jövőjéről is beszélt.

2012. augusztus 07. 01:41

A Neo FM dolgozói nevében beszélő Berényi Attila vezérigazgató-helyettes szerint az új tulajdonos korábbi ígéretét megszegve nem biztosítja a munkatársak fizetésének és a mindennapos működés költségeinek fedezetét, ezért benyújtották azonnali felmondásukat – hangzik el a HVG.hu videójában

A felvételen megszólal a rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor is: „A kereskedelmi rádiózás az üzlet. Nyilván az országos frekvenciákon lehet a legnagyobb üzletet ezzel csinálni, és vitán felüli, hogy ez a csapat együtt képes arra, hogy kereskedelmileg hasznos legyen egy új tulajdonos, vagy akármilyen tulajdonos számára.” Hozzátette, hogy a Bumeráng név az ő és Boross Lajos tulajdona, így a műsort csak ők vihetik tovább. 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
közöd nincs
2012. augusztus 07. 10:47
Hallgattam őket 1-2 évig és amire rájöttem a műsort nem ők vitték a hátukon hanem a hallgatóság akik a vicces telefonokat és SMS-ket intézték. Mióta átmentek Sláger rádióból Neo Fm-be és volt az aláírásgyűjtéses tiltakozósdi meg stb. azóta összesen 5 percet nem hallgattam őket és nem is nagyon hiányoznak. Mehetnek a levesbe.
gvarga10
2012. augusztus 07. 10:47
Na és?Akkor mi történik?Legfeljebb a mandi ősbölényei fogják őket hiányolni.Ők-nem tudom mire fel,meg vannak sértődve,ha a benfentes tagokon kivül más is merészel itt véleményt nyilvánitani.Nem,elvtársak,ha ordizoztatok a szabad sajtó miatt itthon és Brüsszelben,türjétek már,hogy nem ti szarjátok a spanyolviasz! Ezért sajnáljátok a Bummerángot.Pedig tudhatnátok, a bummeráng visszatér és leüti eldobóját.
egysegelem
2012. augusztus 07. 10:46
Sose hallgattam oket, de aki ennyi nacinak szurja a szemet, az csak tudhat valamit.
Feketestucni
2012. augusztus 07. 10:29
Azért nem tetszik a műsor egészséges embereknek mert tizen, huszon évesek is hallgatják akik éppen a trendit, követni valót alakítják ki. Remélem segítettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!