Őrizetbe vették Vizoviczki embereit

2012. június 14. 11:48

A Magyar Hírlap értesülései szerint szerdán őrizetbe vették Vizoviczki László „helyettesét” és debreceni „helytartóját”.

2012. június 14. 11:48

A Terrorelhárítási Központ segítségével őrizetbe vette szerdán a Nemzeti Nyomozó Iroda a rendőrségi korrupciós ügyben érintett Vizoviczki László két emberét, akiket súlyos testi sértéssel gyanúsítanak – tudta meg a Magyar Hírlap. A lap információi szerint egyikük Vizoviczki helyettese, ő intézte főnöke ügyeit, mióta azt letartóztatták. A másik férfi Vizoviczki debreceni „helytartója”.

A két gyanúsított az adatok szerint összefüggésbe hozható azzal az esettel, amikor a Vizoviczki érdekeltségébe tartozó, debreceni Home diszkóban nem engedtek be egy cigány származású fiatalt, majd mikor az érdeklődött az okok felől, akkor egy kevésbé forgalmas helyen szilánkosra törték az állkapcsát.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pontifexmaximus
2012. június 16. 20:21
Azért ti sem gondoljátok komolyan,hogy az elvert cigó miatt kapták el a vizó embereit?? Remélem a szigeten, a váci utcán és a Duna korzón tevékenykedő idegen bérnőstényeket elűző, sajátokat védelmező, vizó beosztottak is hasonló sorsra jutnak!Valamint a helytartói,akik a belvárosi üzleteit "igazgajták",a dolgozókat bealázva,személyiségi jogaiban sértve,kitalált mulasztásokat,hasra ütött,súlyos pénzbüntetésben mérve "dolgoztak a nagyfőnöknek.Cs.A.,aki hamisított mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal közlekedik terepjárójával T.J..aki ritkán jár a nélkül,hogy az orra ne lenne "porcukros" és Erdély gyöngyszeme,aki még közokirat hamisítást,biztosítási csalást,és közlekedési bűncselekményt is megúszott,nyilván a befolyásos főnöke segedelmével,akit azért nem átallott meglopni.
Theorba
2012. június 14. 15:43
Mint a fenti ábra mutatja, már első nekifutásból is.
blogen
2012. június 14. 15:23
Egy faéket nem lehet elrontani!
Theorba
2012. június 14. 14:35
Minél egyszerűbb a válasz, annál közelebb áll a faékhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!