Kiderül, ki a köztévé arca

2012. június 23. 08:28

Döntőjéhez érkezett az m2 csatorna P@dtársat keresünk! című versenye, mellyel a közmédia leendő arcait, kamasz műsorvezetőit keresi az MTVA Gyermek és Ifjúsági Főszerkesztősége.

2012. június 23. 08:28

Döntőjéhez érkezett az m2 csatorna P@dtársat keresünk! című kamasz műsorvezető versenye: a történelmi tudósításokkal, a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat bemutatójával és a versenyzők alkalmi zenekarával színesített vasárnapi megmérettetés legjobbjait tévéműsor és gyakornoki lehetőség is várja a jövőben.

Az április 15-én indult tizenegy részes tehetségkutató versenyben a közmédia leendő arcait, kamasz műsorvezetőit keresi az MTVA Gyermek és Ifjúsági Főszerkesztősége. A döntőbe jutott tizenegy fiatalt mintegy félezer jelentkező közül választotta ki a műsor zsűrije és lelkes közönsége – olvasható az MTVA Kommunikációs Igazgatósága által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Balogh Zsombor, Benkő Bence, Demény „Fefe” Ferenc, Kántor Kitty, Kovács Péter, Lenzsér Olivér, Orbán Eszter, Prekopa Donát, Szabó Fanni, Tarnóczi Petra és Trömböczky Napsugár már számtalanszor bizonyították, hogy kellő kíváncsisággal és talpraesettséggel rendelkeznek a televíziós munkához.

A tavasszal indult tehetségkutató műsor vasárnap 17 óra 35 perctől látható záró adásában csak egy győztest nevez meg a zsűri, de a többiek is lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak a közmédiában. A versenyzők történelmi eseményekről, egyebek mellett a honfoglalásról és a vérszerződésről, az egri vár ostromáról, illetve Mátyás király és Beatrix esküvőjéről fognak tudósítani a döntőben. Interjút készítenek a műsorban fellépő nemzetközi hírű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat, a Face Team tagjaival, és vitapárbajban mérik össze a tehetségüket egy boxringben.

A D. Tóth Kriszta, Janklovics Péter, Lackfi János és Rákay Philip alkotta négyfős zsűri a verseny győztese mellett a záró adásban hirdeti ki a közönségszavazás nyertesét, illetve, hogy melyik fiatal kap gyakornoki lehetőséget a DTK – D. Tóth Kriszta Show szerkesztőségében.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!