Alstom-ügy: nyílt ülésen döntenek

2011. július 13. 12:55

A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén döntenek majd a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság többlettámogatásáról, Budapest hajléktalanellátási koncepciójáról és az Alstommal való megállapodásról is.

2011. július 13. 12:55

A főváros és az Alstom minden vitás kérdésben egyezségre jutottak a metrókocsik kapcsán: a megállapodásról a főpolgármester kérésére nyílt ülésen tárgyal majd a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön. A Főpolgármesteri Hivatal jogászai szerint a dokumentum nem érint zárt ülés keretében megtárgyalandó pontokat.

Csütörtökön döntenek majd a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság 167 millió forintos többlettámogatásáról is, melynek célja a szervezet működőképességének megőrzése. A forrás biztosítása Tarlós István reményei szerint megakadályozza majd a 60 napnál régebbi tartozás keletkezését, valamint pótolni fogja a második és harmadik negyedévben várható forráshiányt is.

A képviselők szavaznak a „Közterület helyett emberibb körülmények” nevű hajléktalan-koncepcióról, a hajléktalanok egészségyügyi ellátásához foglalkoztatásához, lakhatásához kapcsolódó teendőkről is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!