Újabb feljelentést tesz Budai Gyula

2011. május 16. 11:49

Az elszámoltatási kormánybiztos szerint áron alul privatizálták a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtokot.

2011. május 16. 11:49

Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz az elszámoltatási kormánybiztos a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. 2004-es privatizációjának ügyében. Budai Gyula csütörtökön teszi meg a feljelentést ismeretlen tettes ellen folytatólagosan elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A kormánybiztos közölte, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. 2004 áprilisában hagyta jóvá a mezőhegyesi ménesbirtok állami tulajdonú részvénycsomagjának értékesítését. Az egyetlen pályázó, a Határhaszon Rt. által megajánlott kétmilliárd forintos vételár jóval alacsonyabb volt a gazdasági társaság tényleges értékénél, különösen a privatizált társaság kiemelkedő értékkel bíró, mintegy hétmilliárd forintos eszközállományát figyelembe véve.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2011. május 16. 15:48
Dübörög a zelszámoltatás,gyanúsítottak kerülnek előzetesbe,majd onnan szabadlábra.Már majdnem mindenkit átvizsgáltak,kiderültek a sutyizások,de érdekes módon még senkit nem ítéltek el. Visszakövetelik a pofátlan végkielégítéseket,de a nagy lét felvevőket ez nem érinti. Mi a faxom van ebben a zországban?
szigno57
2011. május 16. 14:32
Eredmény.....? He?
nyugalmazott tanár
2011. május 16. 14:02
Már azt hittem, ezen a hétvégén senki nem kerül gyanúba. Egyébként a két jeles Szabó is megérne egy kis figyelmet: az Iván meg a Tamás. De ezekről a jómadarakról mintha mindenki elfeledkezett volna. Miért?
drieno
2011. május 16. 14:00
ez lesz a végtelen történet a való világban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!