Tavaszra készül az LMP

2011. február 04. 15:08

A párt antikorrupciós csomagjának további részeit készül a Ház elé terjeszteni a parlament tavaszi ülésszakában.

2011. február 04. 15:08

Pénteken egész napos frakcióülést tartott a parlament tavaszi ülésszakára készülve az LMP. Schiffer András frakcióvezető elmondta: egyelőre még nem dőlt el, hogy a tavasszal pontosan milyen témákban készítenek törvényjavaslatokat, de több olyan kérdéskörrel is foglalkozni fognak, amelyek már ősszel is napirendre kerültek náluk. Ezek között említette, hogy az antikorrupciós 12 pontjuk további elemeit terjesztik be a Ház elé.

Az LMP-sek alternatívát akarnak teremteni a Fidesz szerintük igazságtalan, neokonzervatív gazdaságpolitikájával szemben. Várhatóan a rendészeti, igazságügyi szervek működésével, az igazságügyi tájékoztatással kapcsolatban is beterjesztenek majd javaslatokat, illetve folytatják a női esélyegyenlőség megteremtéséért megkezdett munkájukat.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2011. február 05. 15:04
Kérném a mélyen tisztelt lámpavas képviselőket, hogy mondjanak legalább egy darab olyan arab országot, ahol a "nagy demokrácia igényből" nem romlott a közbiztonság ill. nem katonai diktatúra v. radikális/vallási állam alakult volna ki!
kamasuka
2011. február 05. 14:18
http://magyarinfo.blog.hu/2011/02/04/orban_6?fullcommentlist=1#comments És ez index címlap. Küldje már el valaki őket a ....-ba!
nyugalmazott tanár
2011. február 05. 11:07
Szeretném az LMP-s és MSZP-s politikusok és klientúra figyelmébe ajánlani azt, hogy ha már orrba-szájba támadnak, legyenek egy kicsit korrektebbek: vegyék tekintetbeazt a tényt, hogy amikor egy roma származású lop, akkor nem azért vonják felelősségre, mert roma. Amikor egy zsidó származású ember korrupt, vagy egy meleg gázol, akkor nem a származása vagy nemi identitászavara miatt nyomoznak utána. És véleményem szerint ez igaz a miniszterelnököt meg a jobboldalt gyalázó filozófusokra is. Emlékezzünk, mit tett Gyurcsányi, amikor rájött, hogy könnyen lebukhat? Hazugnak, gyávának nevezte O. V-t, hogy elmondhassa, ezért vadásznak rá. Ennek a trükknek véget kellene vetni, de legalább is nem kellene bedölni a taktikának. Most pl. a Heller is ezzel trükközik. Nem a sok milliós összegek miatt járnak el az igazságszolgáltatás emberei, állítja, hanem mert ő utálja és kritizálja a miniszterelnököt és a kormányt. (Az ő helyébe más is utálná, hiszen vizsgálat folyik a cselekedete - és nb. nem a személye - ellen.)
denever
2011. február 04. 22:08
hát, lássuk. bár egy másik párt, olyan liberális fajta, szóval az pörgött mindig a korrupcióellenességen, üvegzseb - lop-stop tábla, stb. lám, mi lett. a rendőrből lett a legjobb pandúr, vagy mi. de szerintem is lehet más szdsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!