Új vezető az Oktatási Hivatal élén

2011. január 03. 19:56

Princzinger Péter váltja Kerpen Gábort az Oktatási Hivatal élén.

2011. január 03. 19:56

Megerősítette az oktatási államtitkárság a FigyelőNet azon információját, miszerint Kerpen Gábor mandátumának lejártával, három hónap után távozik az Oktatási Hivatal éléről. A szakember a jövőben a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium fennhatósága alatt működő Wekerle Sándor Alapkezelő oktatási igazgatói és stratégiai koordinátora lesz. Helyét Princzinger Péter veszi át, aki hétfőn már el is foglalta hivatalát.

Princzinger Péter korábban az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda igazgatója volt, Pokorni Zoltán oktatási minisztersége idején az Educatio Közhasznú Társaság ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkovács
2011. január 07. 10:39
Sajnos a 2000-es szocialista-fideszes bűncselekményt államtitoknak minősítették,így nagy róla a hallgatás.Csak a jogtalan tandíjak kapcsán beszéltek a főiskoláról,pedig messze nem az a lényeg!
pkovács
2011. január 07. 10:33
Mivel az ügylet Pokorniig nyúlik vissza,és Kerpen pontosan tudta,mert én tájékoztattam ezért sok szempontból kényelmetlen volt Pokorniéknak.Két legyet ütöttek egy csapásra-kilőtték a szakszervezet éléről és félreállították.
pkovács
2011. január 07. 10:28
Például két évig képesítés nélkül irányítani Magyarországon 2000 után egy főiskolát,vagy középiskolai tanárként főiskolai tanárokat kinevezni-egészen elképesztő!!!
pkovács
2011. január 07. 10:25
Iminek! Valóban a felsőoktatást át kell világítani. Különösen a fehérvári Kodolányi főiskolát,mert ami ott 11 éve folyik,az több,mint elképesztő:(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!