Elindult a mailszolgáltatás a Facebookon

2010. november 17. 10:52

Következő generációs üzenetküldő rendszernek nevezi a Facebook a Titant, amely egyszerre kezeli a csetet, az sms-t és az emailt - írja az Index.

2010. november 17. 10:52

A Facebook új szolgáltatást vezet be: ezentúl e-mailezni is lehet a portálon - adta hírül az Index. Az üzenetek egyetlen inboxba érkeznek, szálakba rendezve, és bár az email nem teljes értékű, a @facebook.com-os címmel rendelkező felhasználók ezentúl a közösségi szájton belülről is küldhetnek és kaphatnak emailt.

Feliratkozni már fel lehet, de néhány hónap, mire mind a félmilliárd taghoz eljut a szolgáltatás. „Ez nem email killer”  – mondta Zuckerberg a Titan San Franciscó-i bemutatóján. „Ez egy olyan levelezőrendszer, amely magába foglalja az emailt is. Nem számítunk arra, hogy bárki is teljesen feladná a Yahoot vagy a Gmailt a Facebook miatt.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. november 17. 16:42
"ezentúl e-mailezni is lehet a portálon" Hogyne: neved, anyád neve, iskoláid, lakhelyed, barátaid, véleményed, politikai hovatartozásod - és a magánleveleid is.
gyula
2010. november 17. 16:37
Én majd akkor leszek elégedett a facebbokkal , ha majd lesz " levelek összesöprése " , és " kiviszem a kukát , mert holnap jön a szemetes " gomb ... Tudom , nem vagyok elég modern .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!