Elfogadták Gaudi-Nagy jelentését

2010. november 26. 16:21

A 2006-os jogsértésekkel foglalkozó parlamenti albizottság elfogadta Gaudi-Nagy Tamás részjelentését, melyet a 2002 és 2010 között elkövetett állami jogsértésekkel kapcsolatban készített.

2010. november 26. 16:21

Az Országgyűlés 2006-os jogsértésekkel foglalkozó albizottsága elfogadta azt a részjelentést, melyet Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselő készített a 2002 és 2010 közötti, alapvető politikai szabadságjogokat érintő állami jogsértésekkel kapcsolatban.

Gaudi-Nagy szerint a jelentés bemutatja a szocialista-liberális kormány nyolcéves működését. A jogalkalmazást szerinte a hatalom megtartására használták és megfélemlítették a az alapvető jogaikat gyakorló „ellenállókat”. A politikus reméli, hogy a dokumentum hatására nem folytatódik tovább az önkényuralmi szemlélet.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Widor
2010. november 27. 23:15
Hát ez az, én is várom már a kormánytól, hogy -ahogyan a kampányban megígérték,- az elszámoltatásokat folytassák már le! Már épp ideje lenne, fél éve vannak már kormányon, de semmi jele, hogy gergényi-szilvási-fletó-lapid vonalnak még csak kicsit is kéne félnie. Azért sok aljasságot tettek ezek itt, de hogy az '56-os forradalom 50. évfordulóján rárontsanak a népre, ez a diktatúra. Szóval a prioriások úgy látom mintha kezdenének felcserélődni. Persze, a hagyó-hunvald-stb. dolgokat is fel kell tárni, de talán nem ez a legfontosabb, nem?
Stanc
2010. november 27. 00:36
Ezt jó hírnek minősítem, de Horn jut róla eszembe; "na és?!" Szóval, lesz ennek valami komoly következménye?
drieno
2010. november 26. 17:53
aki ebben részt vett, mármint az akkori jogszerűtlen intézkedésekben, az igazságszolgáltatás részéről, rúgják ki és tiltsák el a foglalkozása gyakorlásától! ügyészt, bírót, rendőrt egyaránt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!