Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A gazdagok nem kapnak családi pótlékot?

2010. november 01. 17:33

Jövőre a magas jövedelmű családok nem kapnának családi pótlékot a kormány tervei szerint. A szociális államtitkár konkrét összeghatárt egyelőre még nem mondott.

2010. november 01. 17:33

A kormány még dolgozik a végleges törvényjavaslaton, de jövőre biztosan nem kapnak családi pótlékot a magas jövedelmű családok - mondta Soltész Miklós szociális államtitkár vasárnap a Hír Tv Kontraszt című műsorában. A politikus konkrét jövedelemhatárról nem beszélt, csak annyit mondott, hogy milliós fölötti határt szabnak meg. Hozzátette: a felszabaduló pénzeket az ápolási díjak emelésre fordítja majd a kormány. Az államtitkár szerint a családi pótlék rendszerének újraszabályozása nem veszélyeztetheti a családok gyermekvállalását.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. november 02. 16:29
Na szóval Gyurtcsányék mennyi családi pótlékot kaptak a kleptomániás kölkökre?
Csigorin
2010. november 02. 10:02
Nem rossz lepes vegulis, csak eppen ok vezettek vbe anno az alanyi jogon jaro csaladi potlekot. Most meg majd megint urlapozni meg adminisztralni kell hogy kinek megy a jovvedelme az osszeghatar fole, es az egesz adminisztracioval tobb megy el, mint amennyit megsporolnak ezzel.
Dr. Kotász
2010. november 02. 07:39
A tervezet több ,mint gazdasági intézkedés.-paradigma váltás.A családi pótlék a felnövekvő gyermeket illeti alanyi jogon,függetlenül a szülők jövedelmétől.Ezen a filozófián nem tanácsos változtatni véleményem szerint.
Szenzor
2010. november 01. 23:06
"hogy milliós fölötti határt szabnak meg." Éves vagy havi szinten?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!