Novák „Lógjon!” Előd bocsánatot kér

2010. július 15. 13:26

Hétfőn, napirend előtt kér bocsánatot a Parlamentben a jobbikos Novák Előd, miután a fideszes Meggyes Tamás mentelmi jogáról történő szavazásnál jól hallhatóan azt kiabálta: „Lógjon!”. A politikus továbbra sem mond le mandátumáról, ebben pártja is támogatja.

2010. július 15. 13:26

Novák Előd, a Jobbik alelnöke parlamenti felszólalásban fog hétfőn, napirend előtt bocsánatot kérni, miután korábban botrányt okozott a Parlamentben. A politikus azzal zavarta meg az Országház munkáját, hogy jól hallhatóan bekiáltotta, „Lógjon!”, amikor a fideszes Meggyes Tamás mentelmi jogáról szavazott a testület.

A nagyobb ezután kormánypárt felszólította a radikális politikust, mondjon le képviselői mandátumáról. Ezt Novák pártjával együtt elutasítja, mondván az ő hozzászólása csupán humoros volt. A Fidesz továbbra is úgy véli, megengedhetetlen Novák stílusa, ezért felszólítja, mondjon le mandátumáról. A Fidesz hétfőn elfogadja Novák Előd napirend előtti bocsánatkérését, de ez nem írja felül a lemondás szükségességét - mondta el Mátrai Márta, a párt képviselője.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. július 16. 10:30
Hát igen, ez a minimum, hogy bocsánatot kér.. nem is értem, hogy egy "elvileg intelligens" ember, hogyan mondhat ilyet...
hori77
2010. július 15. 16:27
nagyon bunkó ez a kuruc.infós novák előd...
hogyne
2010. július 15. 15:16
Hát maradjunk annyiban, hogy a bocsánatkérés a minimum.
Django
2010. július 15. 14:49
Meggyes azaz ember akitől még Novák Elődnek sem kell bocsánatot kérnie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!