Bocsánatot kért, amiért hozzávágta a mikrofontartót

2010. július 07. 09:05

A fóti polgármester még 2009-ben vágott egy mikrofontartót helyetteséhez, hogy megakadályozza felszólalását. A „békítő tárgyaláson” végül bocsánatot kért az incidensért.

2010. július 07. 09:05
Egy 2009-es testületi ülésen Mádly Zsolt, Fót fideszes polgármestere mikrofontartót vágott Fábry Béla szocialista alpolgármesterhez, hogy ezzel akadályozza meg felszólalását. A helyi televízió rögzítette az esetet, Fábry orra vérzett is, ennek ellenére Mádly tagadta a történteket. Az alpolgármester feljelentése nyomán bíróságra került ügyben kedden „békítő tárgyalás” zajlott, amelyen Mádly bocsánatot kért, és vállalta ennek nyilvánosságra hozatalát is. Fábry ezt elfogadta, így a per véget ért.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. július 07. 12:45
különben is, az vesse rá az első követ, aki még nem érzet kísértést, hogy valamit hozzávágjon egy szocialistához!
drienovác
2010. július 07. 12:44
de hát most sírjunk, vagy nevessünk?
kispufi
2010. július 07. 11:33
Urak-hölgyek, Cselőtei Erzsébet jelenlegi önkorm.képviselő, a Fidesz helyi elnöke lesz a párt őszi polgármesterjelöltje. Mádly nem bírta cérnával, ez tény és érthető is, de a jelek szerint már az elejétől, ami viszont már gáz. MSZP-jelölt még nincs, bár én favorizálnám a háromszor bukott Fábryt. :-)
phaidros
2010. július 07. 10:57
Nincs más jelölt tudtommal. :( De ha a többségben lévő ellenzéktől sikerül megszabadulni, lehet, hogy megér egy tiszta lapot (ld. tízek bandája).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!