Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Köves: Lépjen vissza az MSZP Edelényben!

2010. április 19. 10:59

Molnár Oszkár és a Jobbik összefogását akadályozná meg az EMIH vezető rabbija.

2010. április 19. 10:59

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija azt kéri Lendvai Ildikótól, hogy az MSZP lépjen vissza a Fidesz javára Edelényben. A rabbi szerint a második helyen végzett Molnár Oszkár összefoghat a harmadik helyen álló jobbikos jelölttel, így legyőzhetik a Fidesz első körben győztes jelöltjét. Köves arra kéri az MSZP elnökét, hogy ezt az összefogást akadályozzák meg, hiszen a határ a demokratikus pártok és a szélsőségesek között húzódik.

A Fidesz a választáson nem indította jelöltként az edelényi polgármestert, Molnár Oszkárt, akit az alapszervezetük is törölt tagjai közül. A polgármester a második helyen végzett 24,1%-kal, a 36,5%-ot szerző fideszes Daher Pierre (Fidesz) mögött. Harmadik helyre került Miklós Árpád (Jobbik) 19,1%-os eredményével, a negyedik a szocialista Gúr Nándor a 18,7%-kal.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arma Gedeon
2010. április 19. 14:35
Szerintem a tipikus szoci szavazó Borsodban cigányellenes (önvédelemből) és antiszemita (szintén önvédelemből). Ezen kjvül Orbánfóbiás. Tehát ha visszalép a szoci jelölt, meg a radijobb is csak egy embert indít végül (gondolom, Molnárt), akkor a szoci szavazók zöme vajon kire szavaz, a nekik patás Fidesz jelöltjére, vagy a szívükből szóló radikális jelöltre? Ezt Slomó elszámolhatta...
Öreg
2010. április 19. 14:10
Köves Slomó eddigi megnyilvánulásai nem voltak iritálóak, inkább az ő, mint a Mazsihisz-szinte minden esetben pártfüggő- értékrendjét fogadom el. A magyar társadalomnak nem a zsidó néppel voltak kritikus megállapitásai, hanem személyekkel és szervezetekkel. Köves Slomóék nem érintettek Sukoróban, ingatlanbizniccben, és- az én ismereteim szerint- elsősorban felekezetként, lelkigondozóként müködnek. A véleménynyilvánitásra is épugy joguk van, mint a többi felekezetnek. Ahogy visszautasitom a keresztényegyházak közéletből való kiszoritását, éppugy Köves Slomóék elleni hangokat is.
states
2010. április 19. 13:33
Látom, sokan nem értik, hogy ez egy fricska a szociknak, és nem pedig valamiféle komolyan vehető politikai alku. Nagyon jó, hogy Köves jelzi az MSZP-nek, nem a pofát kell járatni a fasiszta veszélyről, hanem itt az alkalom, lehet tenni is valamit, ha komolyan gondolják. Afelől ne legyen kétségünk, hogy a szocik eleresztik a fülük mellett a jó tanácsot, és eszük ágában sem lesz fideszes jelöltet támogatni a "nácikkal" szemben.
dusomoja
2010. április 19. 13:01
Azert egy ortodox rabbit cionistanak nevezni nagyfoku hozza nem ertest mutat (elnezest nincs magyar ekezet a gepen). Miert ne lephetne vissza a Fidesz javara az MSZP, ha nem csak szajkarateznak hogy demokracia ide, demokracia oda!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!