Újra van Fidesz Nagyatádon

2010. február 24. 18:32

Orbán Csaba orvost választották egyhangú szavazással a nagyatádi Fidesz negyvenkét tagú, új alapszervezetének elnökévé Nagyatádon. A Fidesz február közepén oszlatta fel a nagyatádi csoportot.

2010. február 24. 18:32
Mátrai Márta, a Fidesz országos választmányának alelnöke az új alapszervezet megalakulását követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a nagyatádi csoport megalakulása „egy új nyitás, egy új lehetőséget teremt”. Hozzátette: senki nem vitatja, hogy korábban voltak problémák és gondok, de ezen túl kell lépni és a jövő felé kell tekintetni.

Mint mondta, meggyőződése, hogy az új Fidesz-csoport sikeres lesz, hiszen 42-en kinyilvánították, hogy változást akarnak, nyitni akarnak a nagyatádi polgárok, a civil szervezetek, vállalkozók, minden nagyatádi lakos felé, hogy együtt megvalósítsák azokat az álmokat, terveket, amelyeket már régóta szeretnének.

Karvalics Ottó választókerületi elnök, a feloszlatás indokaként elmondta: „a Fideszben volt egy belső ellentét, nem úgy működött a csoport Nagyatádon, ahogy kellett volna, ezért az országos elnökség úgy döntött, megújítjuk ezt a csoportot”.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iMan
2010. február 24. 22:06
Úgy néz ki,a választások közeledtével egyre szaporodnak az Orbánok...
keltafan
2010. február 24. 19:10
De vajon miért kellett egy hete megszüntetni? Az egész büdös. Megszüntették a szervezetet, majd egy héttel később létrehozzák újra. Gyanús, hogy a döntés háttere a következő: - a korábbi vezetést Karvalicsék le akarták váltani, de nem volt rájuk bizonyítható semmi sem. - Így jogilag egyetlen megoldás - tabula raza volt. Diszlájk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!