Járványügyi terrorizmus

2009. december 23. 14:13

Nyakó szerint a Fidesz hisztériát gerjesztő nyilatkozatai miatt nem oltatnak az emberek.

2009. december 23. 14:13
Nyakó István MSZP-szóvivő szerint a Fidesz egyes politikusainak "hisztériát gerjesztő nyilatkozatai" elriasztják az embereket a H1N1 vírus elleni védőoltástól, pedig várhatóan januárban megérkezik a járvány második hulláma.
 
A szóvivő szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Fidesz "kettős beszédet alkalmaz" az új típusú influenzával kapcsolatban: míg politikusainak egy része az oltásra ösztönzi az embereket, addig mások - mint például Pesti Imre - elriasztják őket.
 
Nyakó István úgy fogalmazott: összeesküvés-elméleteket állítanak fel például az Omninvesttel, a vakcina gyártójával kapcsolatban, így lehet politikai nyereségvágyból becsapni az embereket. Ez pedig "járványügyi terrorizmus", ami emberek életébe kerülhet - tette hozzá.
 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pisti, az aragorn
2009. december 23. 15:05
Ez már-már perelhető kijelentés Nyakó részéről, nem?
hajduj
2009. december 23. 14:42
Nyakó úr egy sajátos leképezése az MSZP szellemiségének. Megfigyelhető, hogy amint elhatároznak valamit pártvezetés szintjén, akkor ezt a szöveget mondja minden mszp-s mintha az agyukat valahol a ruhatárban hagyták volna. Számomra ez is bizonyítéka annak, hogy módszerben is folytatás van a kádárista mszmp-vel, mert ott láthattam, hallhattam ugyanezt. Sajnos akkor még inkább, mert a szöveget az újságoknak parancsba adta a Lendvai Ildike vezette párt-cenzorátus. A magán véleményem a témával kapcsolatosan az, hogy a jelenleg hangoskodók azok akiknek a lelkén szárad valamennyi haláleset, mivel egy veszélyes járvány esetén azt gondolom, hogy nem pénzért kellene osztogatni a védőoltást, hanem ingyen. Nekem a nyakó féle hangoskodás teljesen hiteltelen, sőt úgy tűnik, hogy azért zörög a kommunista haraszt, mert aggodnak, hogy a végén a kevés vásárló miatt kevés sápot tudnak lehúzni. A választás meg nagyon közel.
Steppenwolf
2009. december 23. 14:29
Járványügyi terrorizmus... :))) Kár, hogy az ő betegségére nincs vakcina. Fogja ez a baromarcú, hogy - bármennyire semmi sem szent nekik - Karácsony van, és legalább ilyenkor, pár napra abba illene hagyni a Fidesz terroristázását és gyilkosozását? De nem, Nyakó Szenteste előestéjén kiböffenti magából az év legmocskosabb, leggyomorforgatóbb nyilatkozatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!