Fidesz: mindenki oltassa be magát!

2009. december 22. 15:50

H1N1: bezárják az oltópontok 80 százalékát.

2009. december 22. 15:50
A Fidesz szerint mindazt, amit el lehetett rontani az újinfluenza elleni védőoltás bevezetésével kapcsolatban, azt a kormányzat elrontotta. Pesti Imre, a párt országgyűlési képviselője ugyanakkor keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt kérte: mindenki oltassa be magát a H1N1 vírus ellen.
 
Az ellenzéki párt szakpolitikusa közölte: a kormányzat számára adott volt minden ahhoz, hogy sikeresen végrehajtsa az oltás bevezetését, az oltási kampányt. Egy demokráciában nem illik titkolózni, mellébeszélni - jegyezte meg azzal kapcsolatban, hogy számos adatot nem hoztak nyilvánosságra a vakcináról. Pesti szerint azért volt az oltóanyaggal szemben nagy a bizalmatlanság, mert a titkolózás nem segítette, hanem gátolta a bizalom kialakulását.
 
A mai nap folyamán bezárnak 164 oltópontot, a két ünnep között pedig a ÁNTSZ pontokon kérhető a H1N1-elleni védőoltás. A múlt héten kevesebben fordultak influenzaszerű megbetegedésekkel az orvoshoz. Eddig 26 százalékos az átoltottsági arány, az országos tiszti főorvos szerint azonban még 4 millióan kaphatják meg a betegséget, hacsak nem oltatják be magukat. (MTI)
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tisztesseg
2009. december 25. 13:23
A fidesz is inkább elhúzna melegebb éghajlatra! Pár hete még a védőoltás ellen volt most pedig hirtelen mellette! Ez a politikai hazug elit összefonódása! Megkapták ők is a kis motyót a gyártótól és lám már szuper az oltás! Ennyit róluk, remélem a szavazói, szimpatizánsai elgondolkodnal!
cutcopy
2009. december 23. 03:49
A kormánynak már annyira nem hisznek hogy ezt is a Fidesszel mondatják be..!
honphibu
2009. december 22. 16:58
Fijjug! Ha ezzel a Pesti gyerekkel mentek neki a kormányzásnak.... hát, lesz elég hülye így is közép-felső vezetői szinten, de ezt azé' nem kéne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!