Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Elszántságát akarta mutatni Macron, amikor megszorongatta Trump kezét

2017. május 28. 17:47

Emmanuel Macron nemrég megválasztott francia elnök elárulta: a kézfogással azt üzente, hogy nem hajlandó engedni.

2017. május 28. 17:47

A francia elnök csütörtökön találkozott Donald Trumppal. Macron a kelleténél tovább szorította az amerikai kollégája kezét, Trumpnak még az ujjai is elfehéredtek. 

Macron a Journal du Dimanche-nak adott vallomásáról a 444 számolt be. „Ez volt az igazság pillanata” – mondta a francia elnök. Elárulta: azt akarta megmutatni, hogy szimbolikus meghátrálásra sem hajlandó. Szerinte Trump, Erdogan török elnökhöz hasonlóan csak a hatalom nyelvéből ért.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bakafa
2017. május 29. 11:33
És Amerikával szemben akarja a francia hatalmat villogtatni? Tipikus nagyképű liberális, aki arra ébred hogy bilibe lóg a keze.
kaffogó hebrencs
2017. május 29. 08:55
Azért szép ez. Ha Macron nem hajlandó engedni, akor de ejj de demokratikus módon megvédi a Zértékeket, bezzeg ha Trump vagy Orbán nem engedne, akkor az fasizmus, diktátorság és világvége.
néhai Ch.Pilot
2017. május 29. 08:39
"Emmanuel Macron nemrég megválasztott francia elnök elárulta: a kézfogással azt üzente, hogy nem hajlandó engedni." Ja.És kb. ebben ki is merültek a lehetőségei a csigazabáló buzinak. :-)
flesh ripper
2017. május 29. 08:38
Elég veszélyes a helyzet: a nagyhatalmakat is gyakran kretének, gyagyások, pszichopaták vezetik. Ez a történelem gyászos tanulsága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!