Tegnap a Balatonba fulladt egy testvérpár

2021. július 26. 09:23

Tizenévesek, pont, mint az Orbán kormány.

2021. július 26. 09:23
Lantos Gabriella
Facebook

„Hogyhogy nem tudtak rendesen úszni? Mégis, mire költötte a felelős magyar Kormány azt a rengeteg sportra szánt TAO pénzt? 350 Mrd Ft-ot? A GDP majdnem 1%-át. 
Ja persze, 32 stadionra. Sajnos, azokban a tinédzsereket nem tanították meg úszni. Nem tudom elképzelni a szülők fájdalmát. 
Pont tegnap írtam arról, hogy évtizedek óta rendszeresen úszok. A gyerekeim még alig tudtak járni, de már úszni tanultak. Mert ez ALAP. Életmentő. 
Csak ezután jönnek az egyéb jótékony hatások. A mozgás öröme. A gerincproblémák megelőzése. A lelkibéke megtalálása. A testi és lelki egészség úgy en bloc.
Milyen ország az, ahol iskolás gyerekek nem tudnak úszni? Legalább olyan jól, hogy egy balatoni nyaralást túléljenek? Mégis, a kormány mivel töltötte az elmúlt 11 évet? 
Nem, nem csak a transzfóbia gáz. Hanem ez az elemi alkalmatlanság. Aki ezt nem látja, az vak.

  • Legyen minden járásban uszoda 
  • Járjon minden gyereknek uszodabérlet 12 iskolaéven át. Hogy ekkora tragédiát soha többet egyetlen családnak se kelljen átélnie. 
  • Nevezzék el a programot ezekről a gyerekekről. Mementóként. 
  • Ez legyen az oktatási reform első lépése. 

Tényleg rengeteg a tennivalónk.”

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 27. 08:51
Nagy Attila Tibor megadta a rajtjelet, erre ez a. . . Szóval mostantól az lesz, hogy ami tragédia, az kormány hibája és pont. Nagy pofon ez a liberalizmusnak, az egyén felelősségvállalásának és az állam leépítésének. Amúgy egy ilyen mondatért illik legalább elnézést kérni.
monalisi
2021. július 26. 20:50
Azt se felejtse el, hogy a nyugat-európai áradás is Orbán Viktor műve. Amúgy ki a fene maga, sosem hallottam a nevét, de most már tudni fogom. Ön az a kivétel, akinek a sok úszás agykárosodást okozott.
Faterohm
2021. július 26. 18:28
Keresek, de nem találok olyan jelzőt ami illik magára. Orbán gyűlölete oly mértékű, hogy ezt már kezelni kellene! Tekintsünk vissza a múltba józan ésszel, ámbár ezt nem várom el öntől, az a temérdek mocsok ami erre a kormányra maradt azt kiválóan kezelte. A részletekbe nem mennék bele, hogy mekkora károkat okozott a demokratikus gyurcsány kormány azt a saját bőrömön tapasztaltam. Lehet, hogy önnek mint hű párt katonának jól ment, és most vissza sírja a múltat remélem nem jár sikerrel! A balatoni fürdőzés veszélyes üzem, saját felelősség a fürdőzés, ezért valakit meg vádolni a szellemi képesség alsó határán élő egyén teszi!
Felvidéki MAGYAR
2021. július 26. 15:33
Te hülye pics@!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!