Orvosi szempontból kötelezővé kellene tenni a védőoltást!

2021. július 05. 14:15

A tudomány szerint a kötelező oltás az egyetlen út a világjárvány véget vetéséhez. Interjú.

2021. július 05. 14:15
Csókay András
mkdsz.hu

„Magyarországon – az eddig tanúsított társadalmi felelősségnek és az időben meghozott kormányzati intézkedéseknek köszönhetően – letörtük a járvány harmadik hullámát. Ősszel azonban nagy esély látszik egy újabb hullámra. Ön szerint mi a felelős és előrelátó magatartás most?

Ugyanaz, ami a Di-Per-Te oltásnál és a Sabin-cseppeknél: be kell adni mindenkinek az oltást! Orvosi szempontból kötelezővé kellene tenni a védőoltást, ez teljesen egyértelmű. Amióta orvostudomány van, azóta a legnagyobb találmány a védőoltás. Vannak kötelező védőoltások gyerekkorban és bizonyos esetekben felnőtteknél is. Például amikor Afrikába megyek, kötelező a sárgaláz elleni oltás, ott kell lenni az oltási kiskönyvben, hogy »yellow fever«, különben nem engednek be. Pedig az csak egy regionális betegség, nem világjárvány. Most meg sokan azon háborognak, hogy nem utazgathatnak oltatlanul országok és kontinensek között, mert nekik ez járna. Adják-veszik ezt a veszélyes vírust, mások meg belehalnak – és az ő jogaikkal mi van? Ez őrület, én ezt nem is értem.

Ez politikailag nyilván nem megvalósítható...

Ezzel én teljesen tisztában vagyok, de most orvosként kérdezett. A tudomány szerint márpedig ez lenne az egyetlen út, hogy belátható időn belül, sok emberéletet megkímélve véget vessünk ennek a világjárványnak. Tehát ki lehet mondani, hogy pont a liberális gondolkodás az, ami miatt ez nem lehetséges Európában, ahol pedig – például Afrikával szemben – széles körben hozzá lehet jutni az oltóanyaghoz. Én egészen hajmeresztő eseteket látok: orvosok, művelt emberek is elutasítják az oltást. Ennek óriási veszélye van, ez ugyanolyan önpusztítás Európára nézve, mint például az abortusz.

Ha már szóba hozta. Az Európai Parlament (EP) baloldali többsége a múlt héten fogadott el egy olyan törvényelőkészítő dokumentumot, az ún. Matić-jelentést, amely »alapvető emberi jognak« tekinti a magzatelhajtást, így ennek elutasítása az orvosi ellátás megtagadásával lenne egyenértékű. Mit gondol erről?

Ez a gonosz műve, hogy ennyire meg tudta téveszteni nem is a filozófiai vagy vallási alapon állókat, hanem magát a tudományt! Tudniillik pont a materialista tudomány, amely az anyagból származtatja a lelket vagy a szellemvilágot, bizonyította be a tudomány eszközeivel azt, hogy az emberi személy életének a kezdete nem az érettségi bizonyítvány, még csak nem is a születés, hanem a fogantatás.

A megtermékenyített petesejt, a zigóta már tartalmazza azt a genetikai információt, amely minden egyes sejtünkre jellemző a halálunkig. Az élet egyes szakaszaiban ezeknek a DNS-spiráloknak más-más szakaszai kezdenek el aktívan működni, a sejtek elkezdenek differenciálódni, de az emberi élet és személyiség lehetőségeinek az alapja egyértelműen a fogantatás pillanatában teremtődik meg. Ez tehát egy abszolút kitüntetett pillanat, hiszen utána mindvégig ugyanazok a DNS-láncok vannak minden egyes sejtemben, az agysejtemtől a szívizomsejteken át a lábujjam körméig, vagy éppen a hajhagymának a sejtjében. Ezért hihetetlen tudományellenes minden ilyen törvény, és szomorú, hogy a politika tudománya, meg a jogtudomány nem hajlandó felfogni a természettudomány igazságát, a biológia alapvetéseit...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2021. július 06. 17:31
Ami itt folyik az nettó szándékos népirtás és egy globális kommunista hatalomátvétel. És a vicc, hogy pontosan addig nem lesz vége ennek a járványnak, amég az emberek a vakcináktól várják a megváltást. Egész addig mindig lesz egy új mutáns, ami miatt "sajnos" megint oltani kell és "sajnos" megint mindent le kell zárni és elvenni az emberek minden szabadságjogát. Ezt már régóta tervezték, ráadásul pont azok akik a vakcinát is gyártják: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about Az mrns vakcinák maga az mrns vakcina feltalálója szerint is veszélyesek, hibásak és toxikus anyagot (tüskefehérjéket) tartalmaznak. https://www.youtube.com/watch?v=Du2wm5nhTXY Az ivermectin rengeteg kutatás szerint hatásos, mégsem foglalkoztat egyetlen politikust sem. Számukra nem az életmentés a cél!!!! https://c19ivermectin.com/ Az ivermektin protokollt itt Budapesten találták ki és nagy sikerrel alkalmazzák világszerte. Mégsem hallasz róla sehol. Nem véletlen! Mégegyszer mondom, itt nem az életmentés a cél!!!! https://youtu.be/cus1-j0wnN0 Indiában április 20 után (van ahol kicsit később) kezdték el az ivermectin osztását. 98%-kal csökkent az esetszám pár héten belül és 99%-kal a halálozás. https://www.indiatoday.in/coronavirus-outbreak/story/ivermectin-tablet-uttarakhand-residents-prevent-covid-govt-1801863-2021-05-12 https://www.covid19india.org/state/UT Kor szerinti halálozási esély coviddal és nélküle. 40 éves kor alatt mondhatni felesleges az oltás, hasonló kockázattal jár, mint maga a vírus. 20 éves kor alatt pedig szinte biztos hogy több kárt okoz az oltás a gyerekeknek mint amennyitől megvédi őket. https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3259 Nincs szükség a fiatalok oltására, sőt valószínűleg több problémát okoz az oltás mint a covid ebben a korban. https://t.me/SidneyPowell/1139 Végül egy 2020 tavaszi videó, amiben a gyúróspityu jobban levezeti az utána következő több mint 1 évet mint bármelyik tudós: https://www.youtube.com/watch?v=7X3GdLTeeSI Rengeteg infót ide lehetne még linkelni (tüskefehérje a petefészkekben gyűlik fel, 6000 vakcinahalott az USA-ban, 15000 az EU-ban, számtalan komoly idegrendszeri probléma, vérrögök és infarktus a vakcina beadása után nem sokkal, hidroxyklorokin export tilalom, majd tiltás, ivermectin ellehetetlenítés, stb, stb....) de tisztán látszik, hogy a tények jelen esetben nem érdeklik se a médiát, se a politikusokat, se a médiában futtatott orvosokat. Itt elnyomás és népirtás zajlik és ennek addig nem lesz vége, amíg nem válnak elérhetővé azok a szerek, amik hatékonyak, de nem keres rajtuk a gyógyszeripar. ÉBRESZTŐŐŐŐ!!!!
barnabibambi
2021. július 06. 16:07
Tiltott embereken végzett tömeges genetikai kísérlet ez az ami most folyik világszerte.Bí róság elékel állítani minden idiótát aki a tömeges vizsgálat nélküli katyvasz oltást szorgalmazza végrehajtja !
karaulu
2021. július 06. 11:56
Máig elhangzanak olyan téveszmék, hogy az mRNS oltás az "génterápia". Már sokan sok helyen leírták, de egyesek számára hiába, hogy az mRNS vakcina (Pfizer, Moderna) nem "génterápiás" vakcina. Az RNS-ből a humán sejtben nem lesz DNS, ami beépülhetne a genetikai állományunkba. Ahhoz egy RNS vírusnak is meg kellene fertőznie ugyanazt a sejtet, ami így reverz transzkriptázt termelhetne, ami visszaírhatná az RNS-t DNS-re, ami igen kis valószínűséggel talán beépülhetne a DNS a genetikai állományunkba. Ezzel szemben minden egyes DNS vírussal történő fertőződés (pl. egyes náthát okozó adenovírusok) olyan idegen DNS-t juttatnak a sejtjeinkbe, ami kis valószínűséggel beépülhet a genetikai állományunkba. Akkor tessék mostantól rettegni a nátha rákkeltő hatásától is. Ezzel szemben állnak azok a mára sajnos jól ismert töbszervi károsodások, melyeket maga a koronavírus fertőzés okozhat. Tessék választani.
Thorin
2021. július 05. 23:51
jóreggelt, már szeptemberben ezt mondtam ha véletlen felmerült ez a kérdés, akkor szinte mindenki elképedve nézte az ötletett még családban és ismerősük közt is, lassan azért kezd az értelmesebbjénél kialakulni, kár, hogy erre majd egy évet kellett várni, bevezetése meg majd lesz csak sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!