Orbán Viktor mindenért IS hibás?

2021. július 29. 07:25

Szomorú ok miatt kapott aktualitást a „hiénageci” eposzi jelző.

2021. július 29. 07:25
null
Rőfös Géza
Kontra

„Szomorú ok miatt kapott aktualitást a „hiénageci” eposzi jelző.

Hétvégén a Balaton déli partján, a Fonyód melletti Alsóbélatelepen két tinédzser fiú fürdőzés közben gumimatracon a mélyvízbe sodródott, majd mindezidáig tisztázatlan körülmények között megfulladtak.

A gyönyörű strandidő és a déli partra jellemző viszonylag sekély vízmélység figyelembevételével ez különösen tragikus baleset, mert noha minden évben milliók töltik szabadságukat a Balatonnál, jellemzően kevesebb, mint évente egy tucat vízbe fúlással végződő strandbaleset történik a népszerű tó körül. Ezek többségénél az áldozatok sporteszközök, elsősorban matracok, vízibiciklik és egyéb olyan járművek meggondolatlan használata közben keverednek olyan helyzetbe, mikor a strand területen kívülre, a mélyvízbe kerülve nincs esélyük segítséget kapni.

Egy-egy ilyen hír általában végigszalad a teljes magyar médiapalettán, majd gyorsan el is tűnik a köztudatból. Ezek a szomorú balesetek előfordulnak, átmenetileg sokakat foglalkoztatnak, de nem sok embernek jut eszébe ilyesmiből politikai tőkét kovácsolva »lehúzni a sztoriról még néhány rókabőrt«.

Kivéve az olyan hiénageciket, mint például Lantos Gabriellát, a paranoid orbanofóbia liberális királynőjét.

Az azóta már általa törölt Facebook-bejegyzésben olvasható, hogy szerinte ebben a történetben a magyar miniszterelnök felelőssége megkérdőjelezhetetlen.  

Ha a kormány kevesebbet költött volna stadionra, a két fiú még ma is élne.

Tulajdonképpen Orbán ölt.

Ennyi erővel saját kezével is nyomhatta volna a víz alá őket.”

Nyitókép:MTI Fotó, Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2021. július 29. 17:32
Lantos Gabriellára csak Besenyő Pista bácsi elhiresült mondása illik: NOOOORMÁÁÁLIS??
klicker
2021. július 29. 16:04
Az ősrobbanás is az Orbán kormány hibája, mert a közbeszerzés kikerülésével Mészáros Lőrincznek juttatták az ősrobbanás-gátló megépítését, de a vej építette silány világításban rosszul láttak, ezért a kisvasút a stadionba futott be, elgázolva fékeket és ellensúlyokat, letiporva a sajtószabadságot, és elszigetelve az országot a nemzetközi demokráciától. Ekkor jött Putyin, aki diktátorrá koronázta a közpénzen befagyasztott Duna jegén Orbánt, aki Graz-ba ment gyógykezelésre, ezért nem tudta időben megverni a feleségét. NA ezért következett be az ősrobbanás és persze mindez a vészkorszakot idézte. Megírta volna a népszabi, de azt is elvitte a kisvasút.
Zsaturnuzs
2021. július 29. 14:29
"Hétvégén a Balaton déli partján, a Fonyód melletti Alsóbélatelepen két tinédzser fiú fürdőzés közben gumimatracon a mélyvízbe sodródott, majd mindezidáig tisztázatlan körülmények között megfulladtak." "Tulajdonképpen Orbán ölt. Ennyi erővel saját kezével is nyomhatta volna a víz alá őket." Nincs szemtanú, aki bizonyítaná Orbán ártatlanságát. Nagyon is lehetséges, hogy kiszúrta a matracot, aztán elevezett onnan, kajánul röhögve. Vagy békaemberként tolta beljebb a tó közepe felé, hogy aztán felborítsa. Ebből is kiviláglik, mennyire elvetemült. Tulajdonképpen.
tevevanegypupu
2021. július 29. 13:42
Ezek mind hasonlítanak külsőre-belsőre is, Kálmán, Dobrev meg ez a nő..egyik aljasabb,gonoszabb mint amásik..ilyenek voltak a táborok női kopói..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!