Újabb csalódott konzervatív „zsenit” turizott magának a 444

2021. március 26. 09:39

Lantos Gabriella tömeggyilkosnak nevezi Orbánt.

2021. március 26. 09:39
Bálint Botond
Bálint Botond
PestiSrácok

„Lantos Gabriella, az »Új Világ Néppárt« nevű párt (Pálinkás József csalódottságának manifesztuma) elnökségi tagja régóta publikál a magyar egészségügy helyzetéről – írja a 444.hu. A szakember egyébként egészségügyi menedzsernek nevezi magát. Illő szerénységgel nyilván, mert a járvánnyal foglalkozó írása alapján a nemzet legnagyobb járványtani szakértőjét tisztelhetjük benne. Mindent tud, mindent jobban tud és már akkor tudta, amikor az az információ még nem is létezett. Ja, és halálosan gyűlöli Orbán Viktort. Ezt is a cikkből tudjuk meg.

Lantos írása egyébként némileg megválaszolja azt a kérdést, hogy miért gondolja az ellenzéki oldalon mindenki, hogy mindenhez ért. Azt hiszik ugyanis, hogy a vélemény tudás, valamint azt is, hogy a saját szakmájuk ismeretei alapján minden más szakmát és problémát képesek teljeskörűen megítélni. Ezt szerényebb helyeken véleménynek hívjuk. Ők tudásnak.

Szerzőnk egy rendkívül érdekes logikai okfejtéssel kezdi művét: »Orbán Viktor pávatáncos pályafutása során számtalanszor bebizonyította, hogy kijelentései és cselekedetei teljesen ellentétesek.«

És miután Orbán Viktor kijelentette, hogy számára az életek megmentése a legfontosabb, ebből az következik, hogy tömeggyilkosságot követ el. A következő kérdéseket teszi ugyanis fel:

»Ideje számba venni, miért is kell Orbán Viktornak vállalnia a felelősséget. Milyen járványkezelési stratégiát követ és milyen eredményességgel? A világelső halálozás a kormány kormányzóképtelenségének a bizonyítéka? Vagy a mihamarabbi nyájimmunitást kierőltető tudatos stratégia járulékos költsége?«

Azt már megtanultuk, hogy az ellenzéki oldalon szinte mindenkinek nagyon komoly gondjai vannak a szövegértéssel, a statisztika fogalmával vagy bármivel, ami bonyolultabb, mint egy bot. A »világelső halálozás« kifejezés értelmezésével már sokan, sokféleképpen megpróbálkoztak közülük; valahogy az jött ki mindig, hogy minden egyes nap mindig nálunk halnak meg a legtöbben a járvány következtében tavaly március óta. Valóban nagyon magasak a napi halálozási adatok, de hát éppen a harmadik hullám legrosszabb periódusában vagyunk.

A brit mutáns által okozott járvány tulajdonképpen már egy másik járvány, hiszen ez a változat okozza már a magyarországi fertőzések zömét. Az kijelenthető, hogy a korábbi változatot egyébként kordában tartó intézkedések nem voltak elég hatásosak az új, brit mutánssal szemben. Természetesen azon lehet vitatkozni, hogy a kormányzat időben szigorított-e, vagy enyhített, az ellenzék naponta változó álláspontja szerint tavaly, a második hullám kezdetekor, csak éppen nincs kivel. A járványügyi szakembereknek ugyanis nem az a dolguk, hogy olyan Lantos Gabriella- és dr. Gődény-féle emberekkel vagy éppen ellenzéki politikusokkal vitatkozzanak, akik egyszerűen nem kompetensek. Az ellenzék mindig az ellenkezőjét akarta, mint amit a kormány mondott – az oltásszkeptikusok és a vírustagadók legalább konzekvensek voltak, ők ugyanazokat a hülyeségeket ismételgették a kezdetektől fogva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2021. március 26. 22:48
Ez a hullám keleten durrant be először most fogják megkapni nyugaton. Ez a nő egy primitiv ostoba liba. Három hét múlva a németek orditanak majd. Utána 10-17 nap múlva követik a halálozási adatok. A végén ugyanazok lesznek az arányok mint itt. Aztán akkor meg lehet kérdezni ezeket a primitiv balliberális uszítókat hogy akkor mégis ezt most hogy?
balbako_
2021. március 26. 18:00
És ez a nő kicsoda?
brekker
2021. március 26. 17:29
Tudássalapú szavazást! Interrneten! Mosst!
istvanpeter
2021. március 26. 12:08
Ez is egy mocskos vírusügynök, aki sportot űz az alávaló sötét rágalmazásból és az emberi mértékkel nem mérhető gyalázkodásból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!