A méhemből hitelfelvevő eszközt csináltak

2017. szeptember 04. 14:47

A méhhel rendelkező polgártársak életéről hosszú tömött sorokban vitatkoznak egymással a politikai vezetők, közéleti szereplők, egyházi és világi személyek. Férfiak.

2017. szeptember 04. 14:47
Gyurkó Szilvia
WMN

„A nyári uborkaszezont, és a szabadságát töltő parlament hiányában kieső egy híradóra jutó eszetlenségeket úgy tűnik, hogy a magyar közbeszédben (megint) a nők méhe töltötte ki. Olyan témákról folyt (folyik) az eszmecsere, mint: szabad-e egy nőnek lombikbabát szülnie, importáljunk-e abortusztanácsadó központokat Oroszországból, és persze a nagyon színvonalas »a háztartásbeli nők nem fizetnek adót, úgyhogy szavazati jog sem járna nekik«...

A méhhel rendelkező polgártársak életéről hosszú tömött sorokban vitatkoznak egymással a politikai vezetők, közéleti szereplők, egyházi és világi személyek. Férfiak.

Azok a férfiak, akik a korábbi évek során a méhemből hitelfelvevő eszközt csináltak (CSOK), meg politikai tőkét (népességfogyás megállítása) és bújtatott korrupciós technikát (a családtámogatások rendszerén keresztül szavazatvásárlást). Erre az utóbbi időben ráküldték még, hogy persze a nemzetbiztonság záloga is a méhem lesz (van), merthogy akkor nem kell a bevándorlók által jelentett olcsó munkaerő, ha van elég »saját« gyerek.

Azon túl, hogy a méhem azt gondolja, milyen tehetetlen, gyáva (impotens) bagázs az, aki nem saját maga próbál megoldást találni a problémákra, hanem őt egzecírosztatja újabb és újabb feladatokat adva és elvárásokat megfogalmazva; a méhem azt is gondolja »Ó, milyen ismerős is ez!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2017. szeptember 04. 19:32
tehát a nők méhe kizárólag szerinte: önmegvalósító, önérvényesítő, jogokkal és lehetőségekkel nyitott életpályájú, hitelfelvevő, olcsó munkaerő és politikai tőke. Szerintem: nem a nők méhe, hanem a lányok és asszonyok elsődleges feladata bizony a gyermek áldás, a gyermek nevelés és a család összetartása, és aki ezt nem tudja az mehet gyurko szilviát játszani és maradjon neki az amire úgy vágyik, persze nem arra teremtette a Jó Isten. Képzelje magát méhhel rendelkező férfinak és ajvékolhat ha nem sikerül neki. Nem tagadom vannak és legyenek is kivételek, de azok az eszükkel tegyék ne a méhükkel!
Biivisz
2017. szeptember 04. 16:09
Dr.Gy.Sz: "... milyen tehetetlen ... az, aki nem saját maga próbál megoldást találni a problémákra ..." Kedves Dr. Gyurkó Szilvia! A rohadék férfiak saját maguk által találni próbált megoldása - ha magyar anyaméhet nem vesznek igénybe, nem marad más -, hogy valahonnan máshonnan szereznek be utánpótlást. Azaz a migráció. Így van kedves Szilvia? Bontsuk le a kerítést, igaz? (Csak halkan szólok: Akkor hamar bekövetkezhet, hogy egy egyáltalán nem "impotens" bagázs" nem "feladatokkal és elvárásokkal" fogja "egzecíros(z)tatni", hanem szimplán megerőszakolja. Jobb esetben csak feleségül veszi egy közülük - negyediknek a másik három mellé -, de akkor se fogja megkérdezni mit kér a méhe cserébe, hogy kihordjon pár muszlim csemetét.)
Agnieszka
2017. szeptember 04. 16:06
Nekem ez nagyon agresszívnek tűnik és nagyon félreért egy helyzetet. A nemünket éppúgy, mint a családban a testvéreink közötti sorrendet a sorstól kaptuk (hogy érthető legyen bárki számára) és jobb, ha elfogadjuk. Ha kicsit idősebb lesz, talán rájön arra, h. boldogabb lesz, ha él a lehetőségeivel, fölvállalva a kovkázatot és terheket és hálás a segítségért, amit a nem könnyű útján kap. Nyomot hagy maga után az, aki a gyermekét, gyermekeit tisztességesen fölneveli. Van ez is olyan, mint a jogvédés és nem vitás, h. mint hivatás, a közösség számára melyik fontosabb a jelenlegi helyzetben.
Pandaka pygmaea
2017. szeptember 04. 15:56
Ah, micsoda írás. Détótkrisztától nincs valami frappáns beposztolni való? Esetleg Paprikakingától?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!