Matolcsy bejglije

2016. december 14. 10:59

Nem tudni, felkészítette-e valaki, hogy milyen szöveggel kerülje el a válaszadást az újságírói kérdésekre, vagy magától jutott eszébe folyamatosan a karácsonyról, adventről és bejgliről beszélni.

2016. december 14. 10:59
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Nem akarok foglalkozni azzal, hogy hol lakott, kinél és kivel Matolcsy. E pillanatban az sem érdekel, hogy kiket tart jól a jegybanki fizetésből, vagy a kapcsolatai révén - közpénzből. Csak azt szeretném jelezni: az arcátlan viselkedésnek is vannak határai. Még egy Matolcsy sem engedheti meg magának, hogy lenézze a a sajtót, illetve annak képviselőjén keresztül a választópolgárokat. Mert ha ő megengedheti magának, hogy konkrét kérdésekre nevetséges válaszokat adjon, akkor az ő - értsd: a hatalom - kérdéseit sem kell komolyan venni a választóknak. Akkor mindenki úgy beszél és azt mond, amit akar, függetlenül attól, hogy mit szeretnének megtudni tőle.

Tudom persze, hogy Matolcsy továbbra is azt tesz, amit akar, úgy beszél, ahogy neki tetszik és vélhetően kizárólag Orbán kérdéseire hajlandó tisztességesen válaszolni. Úgy értem: neki azt mond, amit a miniszterelnök hallani akar. Nekünk meg a bejglit fogja szeletelni. De azért abban biztos lehet, hogy - ha nem vigyáz - egyszer a torkán akad...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. december 15. 14:19
Semmi se tetszik neked zsideszbolsi?
Graf
2016. december 15. 11:19
Németh, minek magyarázzon neked, meg a hozzád hasonlóknak a makro pénzpiacról , hiszen fogalmad se lenne miről van szó. Zabáld az ünnepi beiglit és kussolj. Kellemes karácsonyt vén lator.
formaegy
2016. december 15. 09:12
"Még egy Matolcsy sem engedheti meg magának, hogy lenézze a a sajtót, illetve annak képviselőjén keresztül a választópolgárokat." Németh Péter! Már elnézést, de a parlamenti ülésen minden kérdésre válaszolt! (az, hogy ez kinek megfelelő kinek nem embere válogatja) Majd a folyosón ugyan azokkal a kérdésekkel, megzáporozták.... Mivel is nézte le a sajtót? Hogy nem ismételgeti ugyanazokat a válaszokat, mint egy papagáj? Úgy is azt mondaná, mint az ülésen... Lenézte a választópolgárokat? Mivel is? A hiteles helyen, minden kérdésre válaszolt. Az egy dolog, hogy mit hisz el az ember, és mit nem! Vagy nem tetszik Önnek a köszönése? "Áldott békés adventet és boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek" Nem szeretem Matolcsy stílusát, de nem áruló, és nem szolgáltatja ki az országot pénzügyileg a nyugatnak, mint Simor tette heti jelentéseiben!!!!!!! Ja, önnek ez szúrja a szemét! Tudjuk! Önnek lehet, hogy a bejgli nem fog megakadni a torkán, de a gyűlölet, a gonoszság előbb-utóbb megfojtja! Még önnek is áldott békés adventet és boldog karácsonyt kívánok!
Text adósság
2016. december 15. 08:38
Matolcsi nemcsak kiváló pénzügyi szakértő, van egészséges humorérzéke, hogyan szopassuk a baloldali, újságíró igazolvánnyal felruházott nyikhajokat.:))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!