Szoboszlai Dominikot megvennék a Liverpool szurkolói!

2024. február 06. 11:37

A Liverpool magyar légiósa még akkor is fókuszban van, ha nem lép pályára egy tétmérkőzésen.

2024. február 06. 11:37
null
Vámos Tamás

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a Chelsea elleni fölényes siker (4-1) és a remek fejes gól után Szoboszlai Dominik kihagyta az Arsenal elleni rangadót (ki is kapott Jürgen Klopp együttese), mivel kiújult a combsérülése, és a szakmai stáb nem akart kockáztatni.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek ellenére honfitársunk újra a figyelem középpontjába került, hiszen egy nem akármilyen tetoválással bővítette repertoárját. A testdíszen többek között a Föld térképe, néhány bolygó, valamint egy emberi figura látható. Utóbbi felett a „BALANCE” (EGYENSÚLY) , míg alatta a „FAITH” (HIT) felirat látható, középen pedig az „IMPOSSIBLE” (LEHETETLEN) szó, amelynek első két betűje jól elkülöníthetően más típussal varrták föl, így a „POSSIBLE” (LEHETSÉGES) kifejezés is kiolvasható.

SZOBOSZLAI Dominik; TÖRŐCSIK Dániel
Szoboszlai Dominik és tetoválóművész barátja mögött jól látható a kartonfigura, amely fölkorbácsolta a kedélyeket Fotó: Törőcsik Dániel/Instagram

A jó szemű Liverpool-fanok azonban mást is észrevettek azon a fotón, amelyet a mű alkotója, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból is ismert Törőcsik Dániel tett közzé az Instagram-oldalán. Ugyanis a háttérben egy életnagyságú Szoboszlai Dominik-kartonfigura látható, amely egyből megmozgatta a szurkolók fantáziáját, és az alábbi üzeneteket írták a kép alá: 

„Hol lehet megvásárolni Szoboszlai Dominikot kartonból? Nekem ilyen kell!” „Ha így néznék ki, mint ő, nekem kettő is lenne!” „Az önszeretet e szintjét akarom én is elérni!”

Nyitókép: Törőcsik Dániel/Instagram

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. február 06. 15:34
Kevesebb celebség, több futballszereplés - ezt tanácsolnám, de mivel nem kérdezi meg senki, ezennel küldöm.
pugacsov-0
2024. február 06. 12:43
Na már jó hogy azt nem akarják legyen spermadonor.
véna
2024. február 06. 12:19
Az igazi karton az amikor valaki egy tonhalat tetováltat a karjára. De ezt most nem én mondtam. Ennyire nem vagyok hülye.
Szutykok
2024. február 06. 11:48
A tolvaj malac náci propagandistái mai is felszopják vagy ötször a Domicicát:DDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!