Megáll az ész: újabb elképesztő tetoválás készült Szoboszlai Dominikról (FOTÓ)

2024. február 05. 14:34

Művészileg csodálatos alkotás született.

2024. február 05. 14:34
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai reacts after missing to score during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Nem egy, és nem kettő tetoválást ihletett már Szoboszlai Dominik. A Trollfoci megosztotta a legújabbat: egy lelkes rajongó magára varratott egy ikonikus pillanatot, amely a Liverpool magyar középpályását ábrázolja. Az alkotást a Soma Zold Tattoo Art egyik művésze valósította meg.

Fotó: Paul Ellis/AFP

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 06. 05:46 Szerkesztve
Megáll az ész: újabb elképesztő tetoválás készült Szoboszlai Dominikról Aztán ki a f.sznak az esze áll meg, újságíró? A tied biztosan nem, mert az a jelek szerint nem létezik. Ezen kívül, ki a f.szt érdekel, hogy ez a focista mit és hová tetováltat? Gondolom a farkára a te képedet. Szerencsétlen gyereke, majd unokája vajon mit fog szólni az apához, nagyapához? Ember vagy te vagy majom, kérdezik?
Swansea2688
2024. február 05. 19:30
Jézus Isten! Nem akarom elhinni, hogy ez ugyanaz a Mandiner, amelyiket bő tíz évvel ezelőtt olvasni kezdtem.
Roadkill
2024. február 05. 19:17
mekkora retradált pöcs lehet aki magára varrat egy szoboszlait, hacsak nem a fia vagy a felesége, 20-30 év múlva meg beleőrül, hogy mindenki azt kérdezi: "ki ez a faszi a bőrödön?" "hát a szobó" azmegkiafaszom?
flesh ripper
2024. február 05. 18:05
Ne általánosítsunk! Maga a tetoválás, az emberrel egykorú. Lehet egy tetoválás stílszerű, esztétikus, bizonyos szubkultűrákban adekvát, még mostanság is..., tehát nem csak ősi kultúrák, törzsi kultúrák esetében. Ha egy tetkó jól megcsinált, művészi, tartalmas, jól pozícionált, arányos,, akkor elfogadható. Egy kis szexepil. Vagy érzelmileg motivált. Ez a focista-"grafika" horrorisztikus. Nevetséges, hogy a tetkos lábú, karú emberek, télen, dermesztő hiodegben is atlétában, bermudában exponálják borzalmas, lila-zöld-magenta-sárga förtelmeiket! Viccesek a keleti, pl kínai-japán írásjelekkel bevésett "bölcsességek" olyan tompa figurákon, akik saját anyanyelvükből sem tudnak tolmácsolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!