Ezt látni kell! Szoboszlai Dominik testét új tetoválások díszítik

2024. február 05. 21:23

A Liverpool magyar válogatott labdarúgója a mellkasára varratott új mintákat. Az új tetkóról a művész, Törőcsik Dániel a közösségi oldalán osztott meg a képeket. Közben kiderült, az új sérülése miatt hét-nyolc meccset is kihagyhat a focista.

2024. február 05. 21:23
SZOBOSZLAI Dominik

Nem jó hírek érkeztek vasárnap Szoboszlai Dominikről. A 23 éves középpályás megint combizomhúzódással bajlódik. Emiatt nem is játszott a hétvégi Arsenal–Liverpool Premier League-rangadón. Csapata megérezte a hiányát, s 3–1-re kikapott Londonban.

Szoboszlai kihasználta a kényszerszabadság nyújtotta időt, s újabb tetoválásokat csináltatott. Liverpooli és magyar szurkolói oldalakon terjednek róla azok a fotók, amelyeken láthatók, hogy az elmúlt napokban Törőcsik Dániel tetoválóművész milyen új tetkókat készített a mellkasára – írta meg a Magyar Nemzet.

A művész az Instagram-oldalán osztotta meg a képeket az új tetoválásról, és a következőket fűzte hozzá: „Nagyon köszi a bizalmat, mozgalmas napok voltak! Erőltetett menet volt, de le a kalappal előtted! Kemény vagy, Tesó! Folyt. köv”.

A közösségi oldalon azt is láthatjuk, hogy Szoboszlai Dominik egy Liverpool-mezzel meglepte a művészt. 

A magyar válogatott csapatkapitányának eddig is voltak kiesebb-nagyobb tetoválásai, főleg a karján, alkarján. Nem lepődnénk meg, ha a jövőben újabb rajzok, ábrák, feliratok, műalkotások kerülnének fel a testére.

Közben az is kiderült, hogy a magyar futballista akár hét-nyolc meccset is kihagyhat a sérülése miatt.

„Doma combja ugyanazon vagy legalábbis nagyon közeli részében érzett fájdalmat, mint ahol a sérülése is volt korábban. A Chelsea elleni hétközi meccsen még rendben volt, de utána kissé érezte, úgyhogy ránéztünk, és sajnos világossá vált számunkra, nincs esélye, hogy játsszon a mai mérkőzésen” – nyilatkozta Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője vasárnap délután a Sky Sportsnak, az Arsenal elleni rangadó előtt. A klub pontos diagnózist továbbra sem közölt, de jelen állás szerint mintegy három-négy hetes felépülési idővel érdemes számolni Szoboszlai esetében. Mindez azt jelenti, hogy februárban valószínűleg már nem láthatjuk őt játszani.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2024. február 06. 13:25
Primitív barom . Bár jól labdázik.
Osztap_Bender
2024. február 06. 10:49 Szerkesztve
Idézet egy tegnapi cikkből: "Megáll az ész: újabb elképesztő tetoválás készült Szoboszlai Dominikról" Aztán ki a f.sznak az esze áll meg, újságíró? A tied biztosan nem, mert az a jelek szerint nem létezik. Ezen kívül, ki a f.szt érdekel, hogy ez a focista mit és hová tetováltat? Gondolom a farkára a te képedet. Szerencsétlen gyereke, majd unokája vajon mit fog szólni az apához, nagyapához? Ember vagy te vagy tetovált gépmajom, kérdezik?
Nagyvakond
2024. február 06. 08:48
Teljesen őszintén: Szoboszlait sajnálom a sok róla kikerülő "hír" miatt: én is unom ezeket, hanem a Nép, amelyik a "végletekig éli meg a jót és a rosszat"... Na az ezek miatt szegény fodbalistát is meg fogja utálni... Azt meg azért nem kellene.
aknaib
2024. február 06. 07:13
Legalja.hu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!