Hulladékból Terminátor, avagy látványos fémmonstrumok a belvárosban

2019. december 01. 17:22

Rendhagyó kiállítás nyílt az Amazing Metal Art Galleryben: újrahasznosított fémhulladékból épült gigantikus szobrokat nézhet és próbálhat ki a nagyérdemű.

2019. december 01. 17:22

A Dohány utcai pincehelyiségben november 29-én nyílt meg Magyarország első fémhulladékból épített szoborparkja, ahol a művészet a kreatív újrahasznosítással találkozott.

A használt autó-alkatrészekből készült extrém szobrokat a tulajdonosok ázsiai utazása inspirálta, az alkotások pedig kéttucat fémszobrász keze munkáját dicsérik.

A Terminátor mellett, a Transformers, a Jurassic Park vagy az Alien-sorozat karaktereit is megidézik a több méter magas installációk, amelyeket meg lehet tapogatni, sőt, egyes műalkotásokra rá is lehet ülni. A kiállítás honlapja itt érhető el.


 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mingtilift
2019. december 02. 13:57
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
alpayre
2019. december 02. 03:38
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
békalepcse
2019. december 02. 01:01
Ellopták az ötletemet... Pedig senkinek nem beszéltem róla. Már régen gondolkodtam ilyenen, a mindenféle hulladék vasaimból csinálok egy "trófeát", szar-vas lett volna/lesz a művem neve...
B_kanya
2019. december 01. 22:55
(Pont a Terminátor kimaradt a képekből...) Többszörösen újrahasznosított - az alapanyag is, a téma is, de azt ennyi kép alapján elhiszem, hogy az alkotók meg tudnák rajzolni azt az anekdotikus tökéletes kört.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!